Свято «вдалося»: луцький Отелло порізав обличчя чоловікові

1
-6
Свято «вдалося»: луцький Отелло порізав обличчя чоловікові
Між двома відвідувачами луцького бару «Зося» розгорівся конфлікт: одному з відвідувачів не сподобалося, як випадковий знайомий говорить з його дружиною – і він накинувся на того з ножем, порізавши йому обличчя.

Пригода сталася увечері середи, 8 березня, інформує власкор В24.

Викликаним на місце події патрульним нападник і потерпілий, які обоє були нетверезі, розповіли, що сталося.

Той, кого порізали, запевняв, що сидів за столиком з двома подругами, коли підійшла незнайома йому жінка. Мовляв, стала вести себе некрасиво, матюкатися і ображати. А коли той відповів непроханій гості «в тон», підскочив чоловік з ножем і вдарив його в обличчя.

Натомість нападник запевняв, що мусив захищати дружину, оскільки незнайомий чоловік вів себе з нею агресивно. Втім, в пізнішій розмові зізнався: «Я її просто приревнував. Тому вирішив тому козлу показати, чия то дружина». Нападав зі складним кишеньковим ножем, який носив з собою з ранкової рибалки.

Потерпілий заявив, що не буде напити заяву, якщо чоловік з ножем заплатить йому тисячу гривень. Дружина нападника, яка й стала «яблуком розбрату», хотіла, було, погодитися на пропозицію. Але її чоловік відмовився, заявивши: «Я краще в тюрму сяду!»
.
Тож чоловік з порізаним обличчям таки поїхав у міськвідділ, де написав заяву про напад і тілесні ушкодження. До речі, за неофіційною інформацією очевидців, він – постійний відвідувач «Зосі», де має не найкращу репутацію скандаліста, який часто конфліктує з відвідувачами.

Нападника затримали
Нападника затримали
Ніж, з яким нападав ревнивець
Ніж, з яким нападав ревнивець
Потерпілий демонструє рану
Потерпілий демонструє рану


Довідка

Ім’я венеційського мавра Отелло, героя п'єси Вільяма Шекспіра, написаної близько 1604 року, стало традиційним означенням ревнивої агресивної людини. За сюжетом п'єси Отелло в пориві ревнощів вбиває свою дружину Дездемону.

Передрук матеріалу заборонений.
Теги: 8 березня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автори дебіли - яка асоцїацїя з Отело ??? Якщо дві пьяні рожи ріжуть собі морди ножами...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні