Федерація футболу Укаїни виключить зі свого складу волинську федерацію

1
0
Федерація футболу Укаїни виключить зі свого складу волинську федерацію
Федерацію футболу Волині під керівництвом Віталія Кварцяного виключать зі складу Федерації футболу України, а її замінить нова волинська федерація.

Про це повідомляє Sport Arena.

В кінці січня деякі дії Федерації футболу Волині та її президента Віталія Кварцяного були визнані неправомірними і викликали невдоволення у ФФУ. В результаті пізніше ФФУ призупинила членство ФФВ в своїх рядах і заморозила її фінансування.

У результаті конфлікт призвів до того, що як і раніше ФФВ під керівництвом Кварцяного остаточно позбудеться членства в ФФУ і свого професійного статусу. На найближчому Конгресі ФФУ виключить зі своїх членів обласну федерацію і прийме до своїх лав новоствореної. До нової обласної федерації перейдуть повноваження з проведення змагань під егідою ФФУ.

Таке рішення буде прийнято в зв'язку з тим, що нині чинне керівництво ФФВ не виправити юридичні порушення, пов'язані з неправомірністю скликання позачергової конференції Волинської федерації.

Як відмо, тоді з лав ФФВ виключили кілька районних федерацій, які опонують Кварцяному. Крім того, ФФУ попереджала про регламентні порушення керівництво Волинського футболу, але ці попередження було проігноровано.

Нагадаємо, «Волинь» можуть виключити з Прем'єр-ліги через «вибрики» Кварцяного.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно треба того Кварцяного гнати! А то мнить себе "великим", що без нього футболу на Волині не буде... Клуб гробить, у політиці "співає" лише під боса - не соромно?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні