Підрахували в яку суму обійдуться усі дороги України

3
1
Підрахували в яку суму обійдуться усі дороги України
Для відновлення дорожнього сектора України і приведення його до європейських норм необхідно щорічно направляти мінімум 50 мільярдів гривень протягом 5 років, - інформує УНІАН.

"Щонайменше 50 мільярдів гривень (на рік – авт.) треба на дороги, щоб їх якісно ремонтувати, і тоді через 5 років ми будемо мати нормальну європейську країну з нормальними європейськими автошляхами", - повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі одного з телеканалів.

Він зазначив, що минулого року за рахунок виділених з держбюджету 10 мільярдів гривень було відремонтовано близько 1% усієї протяжності доріг країни, при цьому більше 90% автодоріг в Україні потребують ремонту або реконструкції.

Як відомо УНІАН, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що Україна має ресурси для початку першого етапу масштабного ремонту доріг, і через 5-6 років країна зможе вийти за якістю магістралей на "нормальний" рівень.

Згідно з держбюджетом на 2017 рік, на ремонт та реконструкцію автомобільних доріг країни буде виділено понад 35 мільярдів гривень.

У держбюджеті на 2016 рік на розвиток дорожнього господарства було передбачено близько 19 мільярдів гривень.

За даними "Укравтодору", щорічна потреба у фінансуванні автодоріг в країні оцінюється не менш ніж в 60 мільярдів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы реально осознаете что происходит в Украине?!
У меня есть чувство нам подсовывают какие то левые статьи и мы часто не читаем статьи из первоисточника.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что журналисты дают хоть какую то реальность в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать реальные средства массовой информации.
Вот еще одна свежая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/prikolni-peredbachennya-dlya-ditej-i-doroslix-na-novij-rik-2020/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prazdniki/religioznie-prazdniki/kalendar-xristianskix-prazdnikov-na-2017-god.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/data-provedennya-dnya-vishivanki-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-svyatkuyut-den-materi-2017-v-ukra%d1%97ni-yakogo-chisla.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/pravoslavni-svyata-u-travni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/zagalnij-goroskop-dlya-telcya-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні