У Чернівцях затримали п’яного і нанюханого поліцейського

0
7
У Чернівцях затримали п’яного і нанюханого поліцейського
Працівник патрульної поліції Чернівців, якого виявили нетверезим за кермом автомобіля, перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Цей факт на брифінгу підтвердив керівник управління патрульної поліції Чернівців Олег Йосипів, повідомляє власкор ІА ZIK.

За його словами, 5 березня близько 21:50 працівники відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності в Чернівецькій області, рухаючись в селі Новий Киселів Кіцманського району виявили транспортний засіб. Відповідно до протоколу про вчинення адмінпорушення, даним транспортним засобом керував працівник управління патрульної поліції Чернівців у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

«6 березня, вчора, як тільки стало відомо, мною особисто на ім’я начальника департаменту була відправлена доповідна записка щодо проведення службового розслідування. Цього ж дня було видано наказ, зараз службове розслідування проводиться. Зі слів працівників ВБДР, автомобіль, в якому перебував нетверезий патрульний, стояв, а поліцейський сидів за кермом.

Хочу зазначити, що вищезазначений працівник патрульної поліції з 1 березня по 16 березня перебуває у черговій щорічній відпустці. В даному випадку ми маємо попередній результат алкогольного і наркотичного сп’яніння, людина буде притягнута до відповідальності, і також в подальшому буде притягнута до дисциплінарної відповідальності», – зазначив О. Йосипів.

За словами Олега Йосипіва, в організмі патрульного виявили наркотик амфетамін, крім цього, встановлено факт перевищення допустимої норми алкоголю в крові.

Відомо, що даний працівник – Микола Мендришора, 1993 року народження, працює в патрульній поліції з першого дня її роботи в Чернівцях.

Керівник поліції пообіцяв повідомити громадськість про результати розслідування одразу по його завершенню.

Як зазначила начальник відділу моніторингу та аналітичного забезпечення патрульної поліції Яна Бараненко, якщо службове розслідування не завершиться до моменту виходу даного патрульного з відпустки, його відсторонять від несення служби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні