--> По дорозі викидали гроші і талони на пальне: як тікали поліцейські-хабарники на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

По дорозі викидали гроші і талони на пальне: як тікали поліцейські-хабарники на Волині

0
4
По дорозі викидали гроші і талони на пальне: як тікали поліцейські-хабарники на Волині
На Волині троє поліцейських, яких спіймали на хабарі, втікали від співробітників СБУ.

Гроші викидали з вікон авто. Проте згодом інспекторів наздогнали, - повідомляє Gazeta.ua з посиланням на прес-службу поліції.

"Троє інспекторів дорожнього нагляду "заробляли" на водіях, які порушували ПДР. Хабарі вимагали за непритягнення їх до адміністративної відповідальності. Спіймати хабарників вдалося на "гарячому". У той момент поліцейські зупинили авто з п'яним водієм. Йому приписали 9 тис. грн. Після нетривалих торгів, водій заплатив 8 тис. грн. Після цього чоловіка відпустили. Самі інспектори, побачивши оперативників, почали тікати», - повідомили у поліції.

Зі слів правоохоронців, по дорозі хабарники викидали "зароблені" гроші і талони на пальне. Поблизу села Завітне їх наздогнали.

У патрульних знайшли $140, €150, 4,2 тис. грн, а також останній хабар. Окрім цього, виявили талони на 690 літрів палива.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні