Лучани нарікають на тепло в квартирах: одним холодно, іншим жарко

1
3
Лучани нарікають на тепло в квартирах: одним холодно, іншим жарко
У Луцьку скаржаться на температуру в квартирах – одні мерзнуть, а іншим занадто жарко.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міськраді 7 березня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як повідомила, що з 27 лютого по 5 березня з 506 дзвінків, які надійшли у службу оперативного реагування, 123 стосувалися роботи ДКП «Луцьктепло».

Одні лучани скаржилися на занижені температурні параметри теплопостачання, а інші росили прикрутити пальники, бо їм надто жарко.

Так, мерзли цього тижня мешканці окремих будинків на проспектах Волі, Соборності, Молоді, Грушевського, Перемоги, вулицях Гулака-Артемовського, Шевченка, Львівській, Потебні, Черняховського, Лесі Українки, Богдана Хмельницького, Чорновола.

А ось надто жарко було за адресами Дубнівська, 79, Соборності, 27, 32, Гулака-Артемовського 23а, Конякіна 37а, Гордіюк 45, Відродження, 45, Федорова,2
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна зомліти жарять так що ходимо варяні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні