П'яна лучанка відгамселила поліцейську

14
4
П'яна лучанка відгамселила поліцейську
У Луцьку жінка-водій поконфліктувала з поліцейськими та завдала патрульній легких тілесних ушкоджень.

В понеділок, 6 березня, близько 16 години, екіпаж помітив, як за кермо автомобіля по вулиці Сверстюка сідає жінка з підозрою на стан алкогольного сп’яніння, - пишуть луцькі патрульні на своїй сторінці у Фейсбуці.

Патрульні зупинили транспортний засіб. Жінка-водій відмовлялась представлятись і надавати документи, не реагувала на законні вимоги патрульних та всіляко перешкоджала їхній роботі.

Громадянка не могла зрозуміти, що патрульні виконують свою роботу і, якщо є така підозра, повинні перевірити її на вміст алкоголю в крові.

Невдовзі до місця події під’їхали сторонні особи, які втрутились у процес затримання, почали конфліктувати з полісменами, погрожували їм, спричиняли штовханину, шарпали за формений одяг.

Водійка тим часом почала втікати, її затримали та врешті посадили до службового автомобіля. Під час події патрульній завдали легких ушкоджень, вона зараз перебуває на лікарняному, життю й здоров’ю нічого не загрожує. По цьому факту написана відповідна заява, ведеться слідство.

На громадянку, яка поводилась незрозуміло та агресивно щодо інспекторів, склали протокол за злісну непокору правоохоронцям та винесли постанову за керування без належних документів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а мордашку героїні показати на весь луцьк? як жмуріків то показуєте....
Відповісти
А яке вони мали право її примусово заставляти проходити тест на алкоголь та права пред'являти їм?Вона щось порушила?!Поясніть мені,будь ласка!!!Давайте повне відео поліції...
Відповісти
якщо в поліцейського є підозра що водій знаходиться в стані алкогольного сп'яніння,тоді він має право зупинити автомобіль. Вистачає лише підозри
Відповісти
Виставили обрізане відео у свою користь) Бачила інцидент. У нас поліція має силу, мізгів немає, нажаль. Жінка втікала в приміщення, бо її безпідставно скрутили, і били. Хто вас наділив такими повноваженнями? Шкода що я це не зняла! Ганьба тим поліцейським! Ви не знаєте на якосу місці самі можете опинитися чи ваші рідні!
Відповісти
Ми просто поміняли шило на мило ....
Відповісти

"На громадянку, яка поводилась незрозуміло та агресивно щодо інспекторів" - покусала))
якщо серйозно-Щось не то
Відповісти
Ми так і будемо погано жити, поки наші люди таке бидлотя. В Європі водій/водійка навіть не подумає так поводитися, а в США отримав би тізером і відразу заспокоївся би. Ганьба хамлу!
Відповісти
Ім'я "героїні" - Рожанська Галина Іванівна. Лікар-невролог Луцької міської клінічної лікарні (Луцьк, пр.Відродження, 13).
Відповісти
Ім'я "героїні" - Рожанська Галина Іванівна. Лікар-невролог Луцької міської клінічної лікарні (Луцьк, пр.Відродження, 13).
Відповісти
Не мала права поліція застосувати силу.
Відповісти
Вже декілька днів перед моіми очима стоять :сфабрикований відео-ролик та немічні потуги написаного оправдання страшного нелюдяного злочину проти невинних дюдей!!!Ким ? Так нині.званими захисниками порядку?Ні!!!Сатаною!!!"вони. запідозрили...вони не бачать справжнііх порушників!А ми вам десь і повірили...ви накинулись на59р-у. жінку яка рятує людей ітаких як ви. ваших матерів батьків діддусів бабусь іт.д ви перевищили своі уповноваження!!! Одягнули кайдани на руки викручували заломлювали руки.Вона не. Тікала ви дмитро .с. Волочили іі до своєі машини...37рік...!!!??? Посторонні які приіхали :чоловік син близький друг.Вони отримали шок від побаченого звірства надіхньоою мамою дружиною...!!!За що!?Вона просила зачекати на іі чоловікп
ВОна паркувала. машину за декілька метрів від свого помешкання. А вам. ЗДАЛОСЯ? Я вважаюю. Що вам потрібна доппомога пихіатричноі служби.ПО ВАШІЙ НИЗЬПРОБНІЙ ДЕШЕВІЙ ІНФОРМАЦІІ НАПРОШУЄТЬСЯ ДУМКА КОЛИ ВАМ ЗДАЛОСЯ АМОЖЕ ВИ БУЛИ В ПСИХОНАРКОЗАЛЕЖНОСТІ!?ВИ ПОСІЯЛИ НЕПОВАГУ ЗАЛЯПАЛИ БРУДОМ СВІЙ. МУНДИР. СОВІСТЬ ЧЕСТЬ.ВИ НАНЕСЛИ ЖЖІНЦІ ПОЛТРАВМИ СЕРЕДНЬОІ ВАЖКОСТІ .ВИ НЕ ВІДАЛИ ЩО ви РОБИЛИ!!!
Відповісти
Вданий час мипереживаємо тяжкий час . А оосновне період ВЕЛИКОГО ПОСТУ!СТАНЬТЕ НП КОЛІНА СХИЛІТЬ СВОІ ГОЛОВИ іви правоохоронні органи "нашіполіцейські захисники"Подумайте що це Ваша земля ВашНарод!!!
Відповісти
Ви, шановна, несете єрєсь)) пили разом з рожанською?)) Як поліція могла затримати ні в чому не винну людину? А де її документи? А чого її хитало? Я не бачила, але є відеокамери, які все фіксують
Відповісти
Якщо людина впевнена що поліцаіі вицшли за межі закону ,то людина повинна озвучити які саме закони своііми діями порушив поліцай,якщо ти не орієнтуєшся а законах то підкорися,а потім через адвоката добивайся своєіі правди.Істерикою,погрозами тут нічого нн доб’єшся.Поліцєйський посадовець який має охороняти закон,але він також несе відповідальність за рорушення ваших прав,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні