У Насірова виявили потрійне громадянство

0
-1
У Насірова виявили потрійне громадянство
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) заявляє про наявність у відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова громадянства Великобританії та Угорщини.

Про це в ході засідання Солом'янського районного суду Києва повідомив прокурор Ярослав Симків, передає Цензор.НЕТ із посиланням на Українські Новини.

Він продемонстрував документи про отримання Насіровим паспорта Великобританії і попросив суд долучити їх до справи. Крім того, прокурори заявили, що мають інформацію про отримання головою ДФС громадянства Угорщини.

"Це риторичне питання, чи має особа з такими даними про інше громадянство право на доступ до держтаємниці", - зазначив прокурор Андрій Перов.

Захист заперечує дані факти. За словами адвокатів, прізвище Насірова в документах написане неправильно і підпис йому не належить.

Пізніше народний депутат Мустафа Наєм опублікував довідку про наявність у Романа Насірова громадянства Великобританії з травня 2012 року.

"Це вже не таємниця слідства. Крім того, що це вже офіційний документ, це ще й важливий аргумент на користь нашої акції під Солом'янським судом. Сподіваюся, суд врахує цей документ при прийнятті запобіжного заходу колишньому голові фіскальної служби", - зазначив Наєм.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні