На Рівненщині врятували жінку, в якої рука застрягла в батареї

0
1
На Рівненщині врятували жінку, в якої рука застрягла в батареї
До Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення, що в місті Костопіль на вулиці 1 травня 33-річна власниця помешкання через необережність просунула лікоть руки у чавунну батарею та не може самостійно звільнитися.

За інформацією прес-служби головного управління ДСНС України в Рівненській області, на місце події негайно виїхали чергові офіцери 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Костопіль, - пише zik.

Співробітники ДСНС з’ясували, що після марних спроб жінки самостійно звільнитися, кінцівка лише набрякла та збільшилася у розмірі. Рятувальники відключили автономне опалення і злили воду із системи. Далі за допомогою спеціальних інструментів розкрутили одну із секцій батареї та звільнили руку власниці.

Жінку оглянули, ушкоджень чи травмувань виявлено не було, від медичної допомоги вона відмовилася.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні