--> Представники ЄС похвалили ЦНАП у Володимирі-Волинському | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Представники ЄС похвалили ЦНАП у Володимирі-Волинському

2
-6
Представники ЄС похвалили ЦНАП у Володимирі-Волинському
Іноземці були приємно вражені, коли побачили модернізований ЦНАП у Володимирі-Волинському.

Володимир-Волинський модернізований міськрайонний Центр надання адміністративних послуг, у п'ятницю, 3 березня, відвідали представники організацій-донорів європейського проекту з модернізації ЦНАПів в Україні, - повідомляє прес-служба Володимир-Волинської міської ради.

Зокрема, Волинь відвідали: Беренд де Гроот – керівник програм співробітництва Представництва ЄС в Україні, Бастіан Вайгель та Анна Гайдучок – директор і менеджер програм GIZ проекту «U-Lead», та керівник проекту «ЦНАП як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади», у Волинській, Львівській та Рівненській областях Роман Матвійчук.

Спільно з міським головою Володимира-Волинського Петром Саганюком, керівником ЦНАПу Аллою Троць, вони проінспектували ЦНАП, де завершується капітальний ремонт.

На ремонт та модернізацію Володимир-Волинського ЦНАПу було виділили 1 мільйон 275 тисяч гривень європейських коштів, понад 400 тисяч гривень на умовах співфінансування – з міського бюджету.

Втім, як неодноразово відзначав міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, новий модернізований ЦНАП, – це не тільки й не стільки відремонтовані приміщення, нові меблі та оргтехніка. Це, передусім, новий, комплексний підхід до надання громадянам повного спектру послуг.

"Громадяни, прийшовши в сюди, мають в одному місці отримати весь спектр послуг, при цьому їм має бути зручно й комфортно", – відзначив міський голова, проводячи екскурсію для гостей.

"Також плануємо розмістити тут окремі управління та відділи виконкому міської ради, адже фактично виконавчий комітет міської ради «розкиданий» по 8 локаціях, що ускладнює для людей вирішення їхніх питань", - додав мер.

Також Петро Саганюк відзначив, що в ЦНАПі буде діяти так звана «електронна черга», буде запроваджено електронну система документообігу, встановлено систему відео спостереження. Більше того, в модеріназованому ЦНАПі є дитячий куточок, і навіть передбачений сповивальний столик для немовлят – все для зручності громадян, які приходитимуть у ЦНАП із дітьми. Крім того, тут розміщуються три вбиральні, одна з яких – обладнана всім необхідним для користування нею людьми з обмеженими фізичними можливостями.

На першому поверсі ЦНАПу, крім рецепції, для зручності клієнтів діятимуть також відділення «Ощадбанку» та міграційна служба. Також, з початком роботи нового ЦНАПу громадяни зможуть владнати тут всі «паперові» справи, пов’язані з народженнями дитини: отримати свідоцтво про народження, зареєструвати її за місцем проживання та оформити матеріальну допомогу, передбачену при народженні малюка.

Іноземні ж гості були приємно здивовані побаченим, і відзначили, що вже зараз в багатьох містах України, приступаючи до модернізації ЦНАПів, беруть за взірець Володимир-Волинський Центр надання адміністративних послуг.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за фото? :) Новий ЦНАП зовсім по іншому виглядає!!!
Відповісти
Добре той казнокрад Матвійчук влаштувався :) В ОДА крав і тепер "тепле" містечко знайшов і ще свого "вчителя" Ющика біля себе влаштував! А ми дивуємось що таке в Україні робиться? Да таке лай...о не втопиш!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні