У Луцьку почали «латати» дорогу

3
25
У Луцьку почали «латати» дорогу
У Луцьку, з настанням весни, розпочали робити ямковий ремонт на вулицях міста.

Про це під час брифінгу у п'ятницю, 3 березня розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Зокрема, проводяться роботи за технологією «холодного асфальтобетону», вже використано 33 т холодного асфальтобетону. Проведено роботи на вул. Ковельській, Окружній, Гордіюк, Парковій, перехресті Шевченка-Набережна, Рівненській, Винниченка, тривають роботи на проспеті Відродження.

Також з настанням сприятливих погодних умов на найбільш зруйнованих ділянках доріг, що утворилися внаслідок різких перепадів температур та значної кількості циклів замерзання - розмерзання, проводиться фрезування асфальтобетонного покриття проїжджої частини з метою зменшення ямковості, які в подальшому будуть заасфальтовані гарячим асфальтобетоном.

На сьогоднішній день проведено роботи на вулицях Набережній, Ковельській та тривають роботи на вулиці Окружній. Терміновий ремонт аварійно-небезпечних вибоїн проводиться шляхом засипки відфрезованим асфальтобетоном, який виконується працівниками ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

При підвищенні середньодобової температури повітря заплановано провести роботи з заробленням неглибоких вибоїн струменевим методом з застосуванням бітумної емульсії.

Для проведення всього комплексу відновлювально-ремонтних робіт поточного характеру на 2017 рік виділено 15 мільйонів гривень.

Усунути аварійно-небезпечні ділянки на дорогах міста повністю заплановано до 15 квітня поточного року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
25

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до вечора тільки сліди залишились від такого ремонту-ями знову тут як тут!
Відповісти
15млн. на рік? Ремонт по луцьки_це 100метрів дороги!
Відповісти
Ви знущаєтесь"Проведено роботи на вул. Ковельській, Окружній, Гордіюк, Парковій, перехресті Шевченка-Набережна, Рівненській, Винниченка, тривають роботи на проспеті Відродження" пройдіться по цих вилицях вже якщо їздити не доводиться щодня,єдине що зроблено - здерті шматки асвальту на ковельській,а на Набережній так кольцо заліпили ,що краще булиб вже ями ,то хоть видно було що минати.А на деяких дорогах Луцька вже шини кладуть в ями щоб їх було видно.Одне не зрозумію де 33 тони вкладеного освальту...чи там помилка не вкладеного мало бути а вкраденого?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні