--> До Луцька вперше з концертом приїде лемківська принцеса Христина Соловій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До Луцька вперше з концертом приїде лемківська принцеса Христина Соловій

0
-3
До Луцька вперше з концертом приїде лемківська принцеса Христина Соловій
Христина Соловій, яка підкорила своїм шармом та голосом усю Україну, - вперше у Луцьку з великим сольним концертом у рамках всеукраїнського туру «Жива Вода 2017».

На шоу прихильники творчості зануряться у хвилі мелодійного фолку. Прониклива атмосфера лірики родом з Карпатських гір та саунду з долини річки Міссісіпі змусить вас запам’ятати цей вечір на все життя.

Концерт відбудеться у середу, 19 квітня, о 19:00 в луцькому драмтеатрі.

«У цьому турі я презентую наживо все найкраще, що відбулося у моїй творчості за останні два роки. Альбом “Жива вода” та ексклюзивно, у кожному місті, зіграємо з моїми музикантами нові авторські пісні з майбутнього альбому, одною з яких є новий сингл «Хто, як не ти?» - зазначила Христина Соловій.

Дебютний альбом "Жива вода", продюсером якого став Святослав Вакарчук, отримав схвальні відгуки критиків та потрапила у ТОП кращих альбомів року. Наразі на Soundcloud платівку прослухали майже 2 млн разів.

Завдяки успіху альбому Христина стала лауреатом премії “Золотий Аристократ 2015” від Радіо Аристократи у номінації “Стартап року: Музика/Культура”. Відео на пісню “Тримай” стало лауреатом національної премії Yuna-2016 у номаніції “Кліп року”.


Придбати квитки можна за посиланням на kasa.in.ua.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні