Юлія Вусенко призначила нову сесію Луцькради

1
-10
Юлія Вусенко призначила нову сесію Луцькради
Пленарне засідання 21-ої сесії міської ради підбудеться в кінці березня.

29 березня 2017 року о 10:00 в залі засідань міської ради відбудеться пленарне засідання 21-ої сесії міської ради, - інформує сайт Луцької міської ради.

Відповідне розпорядження підписала секретар міської ради Юлія Вусенко.

На сесію запрошують заступників міського голови, депутатів обласної ради, обраних в округах Луцька, членів виконавчого комітету міської ради, окремих керівників виконавчих органів міської ради, представників засобів масової інформації.

Нагадаємо, 2 березня була друга спроба провести 19 позачергову сесію міської ради, проте достатня кількість депутатів не зібралася.

Також 24 лютого мала відбутися 20 чергова сесія Луцької міської ради, однак і її провести не вдалося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦЕ вже душа МИКОЛИ РОМАНЮКА покине нашу грішну землю і ЛУЦЬК , ЯКИЙ ВІН ЛЮБИВ над усе ! ===Тепер хай чудаки в кріслах депів розібють своі дурні голови ! ГЕТЬ ВИБОРИ за ПАРТІЙНИМ принципом -- у нас нема партій , а закриті акціонерні товариства із своіми волохатими вожаками .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні