НАБУ затримало головного податківця України Романа Насірова

1
2
НАБУ затримало головного податківця України Романа Насірова
Главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова в четвер увечері затримали в Феофанії у так званій "справі Онищенка".

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу НАБУ.

"Насіров затриманий у Феофанії під час проведення обшуку у рамках розслідування газової справи", - зазначили у відомстві.

Згідно з інформацією, із головою ДФС наразі проводять слідчі дії.

"У нас інформація, що він затриманий. Чи повідомили вручили йому підозру - поки не можемо відповісти", - додали у НАБУ

Керівник САП Назар Холодницький підтвердив УП інформацію про обшуки, однак не захотів розкривати деталі, пообіцявши зробити це зранку.

Раніше про проведення затримання у лікарні "Феофанія" Романа Насірова повідомив народний депутат Сергій Лещенко.

Як відомо, сьогодні Національне антикорупційне бюро України і Спеціальна антикорупційна прокуратура провели серію обшуків в Державній фіскальній службі. Обшуки проводяться за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі ДФС, в рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями голови ДФС Романа Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти колишнього народного депутата Олександра Онищенка.

Наразі Насіров перебуває у відомчій лікарні «Феофанія», куди до нього приїхали детективи НАБУ та прокурор САП. Те, що Насіров перебуває у палаті, підтверджують адвокати голови ДФС, присутні на місці подій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і що? знову чергова показуха?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні