На Волині зловили вандала, який понівечив майже 30 могил

0
5
На Волині зловили вандала, який понівечив майже 30 могил
На Волині затримали чоловіка, який поглумився над могилами і розтрощив майже 30 надгробків.

Сільський голова з односельчанами самотужки затримали чоловіка, який молотком розбивав могили на кладовищі села Тупали Турійського району, - повідомляє Район.Ковель.

Перед тим цей чоловік пошкодив металевим молотком 26 надмогильних мармурових пам’ятників та 4 дерев’яні хрести у селі Старі Кошари.

Як розповів Миляновичівський сільський голова Василь Ніколайчук, який власне і впіймав зловмисника, його попередили телефоном про те, що вандал наближається до цвинтаря в Тупалах.

Разом із групою людей, серед яких був працівник МНС, Василь Ніколайчук негайно виїхав на місце події і застав вандала «на гарячому» – чоловік міцної статури розбивав молотком могилу.

Побачивши людей, зловмисник скочив на підводу, намагаючись втекти. Однак сільський голова наздогнав його, зв’язав та викликав поліцію.
«Ледь повалив його, чоловік виявився крепким – високий, масивний», – пригадує сільський голова.

Згодом на місце події приїхали ковельські та турійські правоохоронці, а також дружина та син затриманого. Родичі були вдячні, що йому не дали наробити ще більшої біди, адже чоловік має психічні розлади.

Як з’ясувалося, у Старих Кошарах 51-річний зловмисник пошкодив велику кількість могил, у Тупалах – не встиг.

Нагадаємо, волинянин-вандал зруйнував понад 30 могил.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні