--> Справжній мотив Вусенко – отримати право «вето», – Євгеній Ткачук | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Справжній мотив Вусенко – отримати право «вето», – Євгеній Ткачук

4
-4
Справжній мотив Вусенко – отримати право «вето», – Євгеній Ткачук
Позачергову сесію Луцької міської ради скликають не для того, щоб визнати факт смерті міського голови Миколи Романюка, а для того, щоб секретар ради Юлія Вусенко отримала статус в.о. мера, а відтак – накладати «вето» на рішення депутатів.

Про це в інтерв’ю виданню «Волинь24» розповів депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук.

«Якби Юлія Вусенко «продавила» проведення позачергової сесії, і депутати проголосували за взяття до відома факту смерті міського голови – вона стала б виконувачем обов’язків мера і отримала право накладати «вето» на будь-яке рішення міськради. Фактично, цим вона б відібрала шість багнетів у депутатського корпусу», – заявив Ткачук.

Місцеві депутати приймають рішення простою більшістю, тобто – 22-а голосами. Проте для повторного прийняти рішення, на яке накладене «вето», необхідно не менше двох третіх депутатського складу – 28 голосів.

«Для Вусенко – це більші гарантії для того, щоб втриматися в кріслі керівника міста, яке їй не належить. Я – категорично проти», – додав Ткачук.

«Загалом – тому що це некомпетентна людина, яка не розбирається в господарстві міста, не є авторитетним керівником. Є й конкретніша причина. Вусенко – у команді «Самопомочі», яку очолює львівський мер Садовий. Йому дуже треба, аби Луцьк погодився приймати львівське сміття. Юлія Вусенко на минулих сесіях влаштовувала цілі істерики, аби добитися від міськради згоди на це», – зауважив депутат, ще раз підкресливши, що «у кріслі виконувача обов’язків луцького мера Юлії Василівні буде простіше вислужитися перед партійним босом Садовим».

ЧИТАТИ ПОВНИЙ ТЕКСТ ІНТЕРВ'Ю «Справжня зрада – це підтримка Вусенко, а не мій демарш», – Євгеній Ткачук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укропісти скупляють всіх підряд .щоб запхати на посаду мера Поліщука... Бабло перемагає?
Відповісти
Ти кто такой? Давай, до свіданія!
Відповісти
А та недоумковата і її папіки не скупляє, чому на неї справи ще не відкрили за самоуправство, чи це для всіх нас постановка тіпа боротьби, чому Вусенко привселюдно не вибачилася перед яковлевим за звинувачення в підпалі машини, цікаво що кріп їй має спалити, нічого ж не має вже, чи мільйон її вкрадуть, гидота
Відповісти
Що має тепер горіти???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні