Під стінами Луцькради протестують перевізники

21
13
Під стінами Луцькради протестують перевізники
Представники найбільших транспортних підприємств Луцька вимагають негайного підняття тарифу на перевезення.

З плакатами та вимогами до влади прийшли водії луцьких маршруток. Транспортники вимагають не зволікати із підняттям тарифу на перевезення у міському автотранспорті, адже ситуація - критична.

Перевізникам катастрофічно не вистачає коштів на ремонт маршруток, через що більшість із них у жахливому технічному стані. Попри те, що існує проект рішення про підняття тарифу від 3 до 4 гривень ще з 20 лютого, влада досі зволікає.

Хоча, за словами водіїв, навіть 4 гривні за проїзд не врятує луцький автотранспорт.

Найбільше нарікають на велику кількість пільговиків, погані дороги та відсутність елементарних побутових умов на кінцевих зупинках.

Перевізники підготували і передали колективне звернення до міської влади з проханням негайно навести лад із перевезеннями, бо від цього залежать людські життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ок козли...бабла їм мало. Хай в поле йдеть робити, чи в Польшу на яблука їдуть
Відповісти
на ровері катайся.
Відповісти
на ровері ти с..ка кататись будеш, бо скоро твого лаха смердючого на метал здадуть, бо вже розсипається і піщить, коли тормозиш, а на вєліку - екологічно чисто буде тобі
Відповісти
я вабщє буду зайцьом їздити, шо мені зроблять, я скажу, що заплатив))
Відповісти
правильно, хай наша влада платить за атошників і пільговиків, а нє, вози всіх безкоштовно, бо влада придумала собі пільговиків за рахунок приватного перевізника, якому не повертають гроші за перевезення пільгових категорій. Якби всі платили, то вистачало б грошей і не треба було б вартість проїзду піднімати. Краще б пільговикам платили на проїзд дотації якісь
Відповісти
я не сагласєн з підвищенням, 1600 за комунальні, 320 за доїзд до роботи в місяць і ще на 1000 прохарчуйся, не говорю вже про одяг(((
Відповісти
Ще б за комфорт так дбали як за підвищення, маршрутки брудні, в них душно, все пищить, вікна забризгані, шторки якщо і є де-неде і ті засалені, ганьба перевізникам!
Відповісти
Спочатку портібно навести порядок з обілечуванням пасажирів та веденням належного контролю за якісним наданням послуг перевізниками, і лише тоді піднімати вартість проїзду.
Відповісти
На противагу треба щоб і мешканці Луцька вийшли туди і показали хто є сила, а то так постійно буде тривати і люди мовчать?! Дуже дивно! Що ж то за громада?!
Відповісти
Ну раз така "п'янка" то вибачайте панове перевізники - буду їздити як їздив, а то ще і 2 грн. платити буду, а щось водій скаже - нехай не ображається, здоров'я вистачить, щоб він на довго про ціну забув! Готуйтесь якщо людей не розумієте, а громада мовчить і з всім погоджується! От-же люди... свого відстояти не можуть, мовчать, не вийдуть на вулицю за свої права і не пікнуть... не дивно чому таке в Україні... :( Повчились-би у меньшого міста Конотоп!!!
Відповісти
платити 2 грн- а почне вийожуватись-бити в рило і посилати на йух... дістали козли
Відповісти
Я так і буду робити! А що я ж дурний 2 роки умовно отримав - 3 грн. зекономив.
Відповісти
Водійське бидло,крути баранку і не вякай... пасажир завжди правий,а ти ніхто
Відповісти
або вали в Польщу-там тебе швидко до памяті приведуть. а на твоє місце тут вистачає дармоїдів
Відповісти
А ще я люблю жерти ковбасу! Прийду в магазин візьму палку, кину 2 грн., а якщо продавчиня щось скаже - в пику їй! Мені ж "здоров'я вистачить".
Відповісти
Якщо ж немає альтернативи - то : випускайте максимально по всіх маршрутах тролейбуси у 2-3 зміни, випускайте комунальні маршрутки (вони ж іще є ???) , встановлюйте економічно обгрунтований тариф!
Оголошуйте НОВИЙ ТЕНДЕР ,щоб не бути заручниками кожного разу, коли комусь не терпиться розхитати ситуацію.
Відповісти
якщо на усіх маршрутах будуть тролейбуси то й в місті легше дихати буде. але не старі смердючі, а нові з нашого підприємства
Відповісти
А хто хоче допускати нових перевізників, коли все вже проплачено
Відповісти
Справді, чому увесь ринок поділили між собою кілька перевізників? А де малі підприємці? Ті що мають по 2-3 автобуса, самі водії що володіли автобусами? Вони і доглядали краще за машинами, і дослухались до думок як клієнтів, так і місцевої влади, не побоялися взяли кредити і пересадили місцян з напіввантажних старих мерседесів і газельок на людські автобуси.
Відповісти
Перевізники! За купу мінусів ви ще більше отримаєте! Готуйтесь! Не знаєте на що ви нарвались!!!
Відповісти
Спочатку треба перевірити,як видають квитки на проїзд,технічний стан автобусів ,сплату податків...
,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні