У Росії викинули на смітник дві тонни млинців

0
5
У Росії викинули на смітник дві тонни млинців
2 тонни млинців в буквальному сенсі псу під хвіст - витончене рішення ярославської влади, яка намагалася влаштувати рекорд на Масляну.

Про це пише у своєму Fаcebook російський журналіст Дмитро Гудков, передають Патріоти України.

"Спочатку ці млинці заборонив Росспоживнагляд, потім їх спробували віддати на їжу собакам (виявилося, що тваринам борошняне не можна - хто б міг подумати), і закономірний фінал - вантажівка, звалище.

Після бульдозерів, які чавили яблука, тракторів, які вминали у болото тушки гусей, і сиру, залитого відбілювачем, вже нічого дивного. Казковій «дівчинці, яка наступила на хліб», і не снилося, що можна так.

Уряд вводить продуктові картки з щедрими 1400 рублів на місяць - і на контрасті ось ця вантажівка млинців. Скоро буде травень, вчергове проллються телевізійні крокодилячі сльози про тих, хто голодував під час війни, - і вантажівка млинців. Росія перемогла безробіття, - рапортує Медведєв, економіка вийшла з кризи. І вантажівка млинців.

Як завжди, ложечка вишневого варення зверху: місцевим школам і дитсадкам заздалегідь знизили вимоги надати по сотні млинців на рекорд.

Цікаво, що зараз відчувають усі батьки і вчителі, які ці млинці пекли? Схвалюють, підтримують, печуть нові?" - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні