В Любомлі бандити зв'язали жінку і обчистили на півмільйона гривень

1
1
В Любомлі бандити зв'язали жінку і обчистили на півмільйона гривень
У Любомлі троє зловмисників проникли до будинку 44-річної мешканки райцентру, де застосовуючи насильство, забрали гроші і ювелірні вироби.

У неділю, 26 лютого, близько 5 години ранку, зловмисники розбили вікно та залізли до будинку 44-річної мешканки райцентру, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

Розбійники побили та зв’язали власницю будинку і заволоділи її грошима в сумі майже 500 тисяч гривень і ювелірними виробами.

За гарячими слідами співробітники Любомльского відділу поліції спільно з оперативниками управління карного розшуку ГУНП в області та спецпідрозділом «КОРД», затримали зловмисників.

Одного з них, 24-річного мешканця Любомля затримали у райцентрі, двох інших, 24 та 29 років, переслідували та затримали в автомобілі «Volkswagen Passat» на автодорозі поблизу села Свидники Ковельського району. Викрадені речі вилучили.

Операцію провели разом з СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області.

«Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Усіх трьох затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Нині, вирішується питання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області.

Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найімовірніше родичка якогось митника, бо ж звідкіля в поліської бабусі півмільйона???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні