На Волині в ДТП загинула бабуся

0
-3
На Волині в ДТП загинула бабуся
На Волині у ДТП загинула пенсіонерка, а 10-річна дівчинка отримала травми.

Аварія трапилась у ніч з четверга на п'ятницю, 23 лютого, в селі Козин, що в Рожищенському районі, - повідомляє Район.Рожище.

Рожищанин 1966 року народження, керуючи автомобілем Опель Віваро їхав в сторону Ковеля та наїхав на двох людей в селі Козин.

За словами працівників Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області, водій не перебував у стані алкогольного сп'яніння, був адекватним, сам викликав швидку та поліцію.

Як стверджує водій, його «засліпили» фари зустрічної машини, яка рухалася навпроти, тому він пізно помітив літню жінку та 10-літню дитину, які переходили дорогу (знаходилися вже посеред дороги, - авт.) не у встановленому місці.
Внаслідок отриманих травм бабуся померла на місці. Дитина отримала травму руки.

«Оскільки на місці автопригоди був встановлений факт смерті, ми, згідно інструкції повідомили обласне слідче управління, працівники якого теж приїхали на місце ДТП. Всі матеріали знаходяться у них. Чи міг водій уникнути наїзду на пішоходів, чи ні, буде встановлено шляхом експертизи. Наразі, автомобіль знаходиться у Рожищі на штрафмайданчику», - повідомив працівник поліції.
За даним фактом йде слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні