«Проект закону про припинення торгівлі з ОРДЛО може не дійти до Верховної Ради», - Ірина Констанкевич

1
-4
«Проект закону про припинення торгівлі з ОРДЛО може не дійти до Верховної Ради», - Ірина Констанкевич
Волинський нардеп Ірина Констанкевич вважає, що реакція влади на блокаду торгівлі з ДНР і ЛНР суперечить тому, що хоче народ.

Проект закону про тимчасово окуповані території, який передбачає розірвання економічних відносин з непідконтрольними районами, може не дійти до сесійної зали Верховної Ради, - повідомляє прес-служба УКРОПу.

«Пріоритетні законопроекти, які можуть докорінно змінити ситуацію у важливих питаннях життєдіяльності країни, чомусь не включають до порядку денного парламенту», – сказала Ірина Констанкевич в ефірі парламентського телеканалу «Рада» .

За словами нардепа, під час розгляду у комітетах ВРУ із законопроекту були вилучені норми, які стосуються блокади окупованих територій. Відтак у процесі обговорення документ може стати настільки рафінованим і спрощеним, що його винесення на розгляд депутатів втратить будь-який сенс.

Політик наголосила, що масові акції на підтримку блокади, які відбулися біля Верховної Ради на минулому тижні, свідчать про невідповідність дій уряду до суспільних запитів. Виконавча гілка влади має врешті визнати свої помилки і вирішувати питання торгівлі з окупантами, керуючись державними, а не бізнесовими чи клановими інтересами.

«Акції на підтримку блокади на сході – це реакція на дії уряду, який повинен перекривати канали торгівлі з окупантами», – підкреслила Ірина Констанкевич.

Представниця УКРОПу зазначила, що річний звіт Кабінету Міністрів, який має бути оприлюднений у квітні, стане показовим для влади і суспільства. Уряду доведеться говорити про конкретні факти і цифри, які свідчитимуть про позитивні зміни у країні. На жаль, подібних даних наразі не так багато.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ірина Констанкевич -філолог,а як на мене філологія і економіка різні речі.Пекар не повинен шити чоботи.Для цього є спеціально навчені люди.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні