Назвали найгірші фільми року

0
-4
Назвали найгірші фільми року
В Лос-Анджелесі відбулася 37-ма церемонія вручення премії найгірших фільмів та акторів року "Золота малина"

Головний приз за найгірший фільм дістався документальній стрічці "Америка Гілларі. Таємна історія Демократичної партії" режисера Дінеша Д'Cоузи, передає Depo.ua із посиланням на "ВВС Україна".

У фільмі подається критичний погляд на Демократичну партію США та звинувачують її у зв'язках з "Ку-Клукс-Кланом".

"Що стосується американської історії, то єдиний урок, який Д'Соуза взяв близько до серця - це слова (американського шоумена XIX століття) Ф.Т.Барнума: "Щохвилини на світ з'являється новий лох", - так написав про "Америку Гілларі" кінокритик видання Movie Nation.

Дінеш Д'Соуза назвав "Золоті малини" свого фільму "жалюгідною помстою тих, хто програв". В інтерв'ю виданню USA Today він сказав: "Люди досі відчувають страх після 8 листопада (день президентських виборів у США), і частково це голосування - це опосередкована злість на Трампа".

Малобюджетна картина вийшла в прокат у липні 2016 року, її касові збори склали 13 млн доларів. Дональд Трам в Twitter закликав своїх прихильників піти та подивитися "Америку Гілларі".

Фільм Д'Соузи переміг одразу в чотирьох номінаціях: найгірший фільм, найгірший виконавець головної ролі - Дінеш Д'Соуза зіграв самого себе; найгірша режисура - знову Д'Cоуза та Брюс Скулі, а також найгірша акторка - Беккі Тернер, яка зіграла Гілларі Клінтон і при цьому не сказала у фільмі жодного слова.

Ця відносно маловідома акторка залишила позаду таких "акул" кінематографу, як Джулія Робертс (за фільм "Нестерпні леді"), Наомі Воттс ("Дивергент, глава 3: За стіною") і Меган Фокс ("Черепашки-ніндзя-2" ).

Бен Аффлек і Генрі Кавілл отримали нагороду як найгірший акторський дует - за фільм "Бетмен проти Супермена".

В категорії "найгірший рімейк, пріквел, сіквел" найкращим, тобто найгіршим, виявився "Бетмен проти Супермена". Він також переміг у категорії "найгірший сценарій".

На сайті "Золотої малини" є оголошення про те, що журі все ще чекає, коли президент США Дональд Трамп забере свою "Золоту малину", яку він виграв у 1991 році за епізодичну роль самого себе у фільмі "Привиди цього не роблять" (Ghosts Can't Do It).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні