Війна забрала ще одного волинського бійця

1
-5
Війна забрала ще одного волинського бійця
Від повторного інфаркту помер лучанин Олександр Васін.

Про це повідомив перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Війна забрала ще одного лучанина. На Алеї Героїв у Мелітополі (Запорізька область) 23 лютого з військовими почестями поховали 44-річного старшого сержанта ЗСУ Олександра Васіна - уродженця міста Луцька, випускника луцького НВК №9.

Як повідомив Олександр Пирожик, цю звістку привіз до Луцька з Мелітополя батько загиблого бійця, лучанин Костянтин Васін - Почесний донор України, член НСЖУ, депутат Луцької міської ради двох демократичних скликань.

"Обидва його сини, Саша та Костя, пройшли пекло війни з Росією. Десантник Костя більше розповідав про війну, мотопіх Саша - більше відмовчувався. Батько досі до кінця не уявляв, крізь яке пекло довелося пройти його старшому сину", - йдеться у дописі Пирожика.

Загиблий Олександр Васін служив у 23-му Окремому мотопіхотному батальйоні "Хортиця" в одній з найгарячіших точок війни - під Широкіним за Маріуполем. Там же, під Широкіним, пережив перший інфаркт.

Після цього бійця відправили до Мелітополя, де нині мешкає його матір, на лікування та реабілітацію. 1 березня він мав повернутися в стрій.

"Але не встиг - поповнив стрій Небесних Воїнів. Серце більше не витримало - повторний інфаркт, за словами судмедексперта, буквально розірвав його серце на шматки. Воно вибухнуло вже не від тих сотень вибухів, які він пережив, а від раптової тиші вдома, в себе в ліжку", - пише заступник голови облради.

Теги: ато, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Сьогодні у луцькому «Кораблику» - дупотряска» -слідуюча новина. Висноаки робим самі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні