Жінку звільнили з Міноборони через допис у ФБ

0
-1
Жінку звільнили з Міноборони через допис у ФБ
Керівництво Міноборони звільнило співробітницю міністерства за наклеп, спрямований на адресу волонтерів, який та опублікувала у соціальній мережі.

Про повідомиляють Українські новини із посиланням на прес-службу Міноборони.

Наголошується, що керівництво міністерства вважає неоціненним внесок кожного волонтера у військову міць та обороноздатність нашої держави.

"Саме тому в лавах Збройних Сил України не можуть служити або працювати особи, які зводять прикрий наклеп на волонтерів, які внесли великий вклад у безперебійне функціонування армії України", - сказано в повідомленні.

Співробітниця Міністерства оборони України, яка в соціальній мережі оббрехала діяльність волонтерів в районі проведення АТО, була звільнена за рішенням керівництва Міністерства оборони України.

При цьому міноборони не називає імені звільненої співробітниці, однак волонтер Дмитро Вітов написав викривальний пост у соцмережі Facebook, заявивши, що мова йде про секретаря ініціативної групи по виборах Громадської ради при Міноборони Тетяну Баранську.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні