--> Візи до Єгипту шалено подорожчають | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Візи до Єгипту шалено подорожчають

1
-8
Візи до Єгипту шалено подорожчають
Єгипет майже у 2,5 рази підвищує вартість в'їзних віз з наступного тижня.

Тепер вони коштуватимуть 60 доларів, а раніше віза коштувала $25, передає УНІАН із посиланням на ABC News та рішення єгипетського МЗС.

А вартість багаторазових становитиме $70.

Чиновники на умовах анонімності розповіли, що банки та фірми вже отримали повідомлення від Міністерства закордонних справ Єгипту про підвищення цін, яке набуде чинності в середу, 1 березня.

Востаннє вартість віз до Єгипту змінювалася в 2014 році: тоді її підвищили з 15 до 25 доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КАИР, 25 февраля. Египетские власти решили отозвать свое решение о повышении стоимости туристической визы в 2,5 раза. Об этом сообщила газета "Ахбар аль-Яум" со ссылкой на свои информированные источники.
В пятницу МИД Египта обнародовало указ о том, что "с 1 марта сего года стоимость однократной въездной визы для туристов повышается с $25 до $60, а многократной - до $70". Соответствующие уведомления были направлены на все пограничные пункты страны, в том числе в аэропорты, морские порты и наземные погранпереходы.
Решение властей вызвало резко негативную реакцию туристического сообщества, представители которого однозначно заявили, что "сейчас крайне неподходящее время для повышения визовых сборов, и что эта мера приведете к еще большему кризису в отрасли". По убеждению экспертов, "столь серьезное увеличение стоимости въезда в страну заставит многих задуматься о целесообразности выбора Страны пирамид в качестве места отдыха, которое всегда имело приоритет как одно из наиболее дешевых направлений". Так, семье из 3-4 человек придется заплатить за въезд в Египет от $180 до $240.
Последний раз египетские власти увеличивали стоимость виз с $15 до $25 в 2014 году.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні