--> «Трагедія підштовхнула опонентів до спроби захопити владу в місті», - депутат Луцькради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Трагедія підштовхнула опонентів до спроби захопити владу в місті», - депутат Луцькради

6
7
«Трагедія підштовхнула опонентів до спроби захопити владу в місті», - депутат Луцькради
Депутат Артем Запотоцький попросив вибачення в родини Миколи Романюка за “бардак” у раді.

Луцький обранець Артем Запотоцький (“Солідарність”) прокоментував події у стінах Луцькради 24 лютого. Де, нагадаємо, не відбулася сесія, на якій мали визнати факт смерті Луцького міського голови Миколи Романюка. Свою позицію Запотоцький оприлюднив на сторінці у "Фейсбуці".

“Я ніколи публічно не коментую політичних подій. Але те, що відбувалось сьогодні в Луцькій міській раді не можу залишити просто так. Це повна відсутність елементарної людської моралі та ще повніша залежність групи депутатів від амбіцій свого партійного керівництва”, - вважає депутат Артем Запотоцький.

Попри те, що Запотоцький наразі лікується, він знайшов у собі силу прийти на сесію.

“Сьогодні ми відчули на собі те, що він носив у собі. Трагедія підштовхнула його опонентів до спроби захопити владу в місті. Іншим словом я не можу назвати того бардака, що був сьогодні на сесії. Я не можу зрозуміти, як здоровий чоловік може казати, що його немає на сесії, коли він перебуваючи в сесійному залі просто не реєструється.

Я не розумію цієї продажності, коли обіцянки примушують людей зраджувати своїх колег по фракції, руйнувати дружні стосунки, довіру. Я не розумію як можна твердити перед умією громадою, що у повному залі немає кворуму. І зовсім нелюдським є те, що весь цей бруд відбувався навколо питання щодо визнання факту смерті нашого міського голови”, - каже обранець.

Тих, хто саботував сесію, він назвав бездушними маріонетками. І - попросив вибачення в родини Миколи Романюка за те, що обранці не змогли по людськи проголосувати.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Мені неприємна позиція моїх колишніх друзів», - Тарас Яковлев про сесію міськради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ще хто лікується ???
Відповісти
Дякую ЗАПОТОЦЬКОМУ за те , що ПРАВДУ сказав для тих , хто на УРА голосував за грошву --укропчиків . ВОНИ при владі з патрохами продадуть всіх лучан і наше місто . НЕ ДОПУСТИМО ЦЬОГО ПЕРЕВОРОТУ БАНДЮКАМ .
Відповісти
А ХТО ІЗ "СОЛІДАРНОСТІ " ВЖЕ ТАК ШВИДКО ЗА БАБЛО ПРОДАВСЯ ? ==лисий ткачучок чи хтось інший ....
Відповісти
На мою думку,містом повинна керувати хозяйновита і далекоглядна людина,і обов"язково корінний волинянин.







Містом повинен керувати людина ,яка любить своє місто.Ніякі партії і бариги,а ЛЮДИНА.



Відповісти
А ви уважніше придивіться хто саботує..., Рабан, Поліщук, Покровський і т.д., всі вони ЖИДИ....., ви вірите в казку що жид нам життя хоче зробити краще....???
Відповісти
Панове, а Вусенко ( Гресик-Забродська) не жидовка??? вроджена!!! Щось не видно на ній хрестика, одні якісь готичні прикраси, чорна баба з чорним піднебінням! Жиди теж люди,тільки хитродупі і нас дуже "люблять", хити жирно ніхто не заборонить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні