Скандальну історію Надійки Зубаль обговорили в ток-шоу «Стосується кожного»

2
1
Скандальну історію Надійки Зубаль обговорили в ток-шоу «Стосується кожного»
В ефір вийшла передача про проблемну історію Надю Зубаль з села Топільного Рожищенського району.

В студії "стосується кожного" друзі, родичі Надії, а також група експертів намагалися розібратися, що призвело до критичного стану дівчини.

Нагадаємо, поки матір дитини була на заробітках у Польщі, донька збиралася вкоротити собі віку. Принаймні, саме про це повідомила у записці, яку передала однокласниці.

Подруга, налякавшись, віддала лист класному керівникові, а той – директору. Керівник, своєю чергою, відправив проблемну дівчинку до Рожищенського притулку для дітей.

За словами малої, після того, як їй видалили апендикс в райлікарні біль став ще більшим, а місцеві медики не зважали, кричали: замовкни, бо зараз прив'яжемо.

В односельчан, педагогів, лікарів – інша версія історії. У ній головною героїнею усіх Надійкиних нещасть фігурує її мама. А ще – чисельні вітчими із незрозумілою репутацією та кримінальним минулим.

Про те, до якого висновку дійшли експерти у ток-шоу "Стосується кожного" пропонуємо переглянути на відео:





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мама - брехуха, яку ще пошукати. дітей дуже школа
Відповісти
Жінка - аферистка!! Інтер повівся на брехню або так самі хотіли все розкрутити і гроші мамаші за інтерв'ю заплатили! Кому такі педарачі потрібні на брехні?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні