У Луцьку хочуть, щоб маршрутка №233 була схожа на інший маршрут

1
-1
У Луцьку хочуть, щоб маршрутка №233 була схожа на інший маршрут
Жителі Луцька і Липин хочуть, щоб маршрут №233 був більше схожий на колишній №32.

Таку петицію зареєстрував Сергій Пархоменко в Єдиній системі місцевих петицій.

"В зв'язку з тим, що міська і сільска рада змогли частково відновити скасований раніше маршрут №32 з лютого почав працювати новий приміський автобусний маршрут №233 «Луцьк – Липини». Автобус курсує вулицями Бенделіані, Львівською, Глушець, Рівненською, Теремнівською. Мешканці, що проживають в Липинах, мікрорайоні Теремно, району вулиці Львівської, району ДПЗ, повідомляють, що частково задоволені цим маршрутом", - йдеться в петиції.

"Але маршрут потребує зміни, а саме - щоб більш відтворював скасований маршрут 32, тому провівши опитування, як водіїв так і пасажирів даного маршруту, пропоную змінити схему руху даного маршруту так, щоб він рухався і центральними вулицями міста - проспект Волі, вулиця Шопена, проспект Перемоги, проспект Соборності, вулиця Ветеранів, проспект Відродження. Існуючий варіант маршруту на мою думку збитковий", - додає автор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Велике дякую нашій владі і тим перевізника, що нарешті надали нам можливість виїжати з вул.Ветеранів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні