Сказати, що ми задоволені роботою Вусенко – страшно перебільшити, – керівник луцької «Свободи»

2
7
Сказати, що ми задоволені роботою Вусенко – страшно перебільшити, – керівник луцької «Свободи»
У Луцькій міській раді відсутній дієвий та визнаний лідер на усіх політичних флангах – серед представників влади та опозиції.

Про це голова фракції «Свободи» у Луцькій міській раді Микола Федік заявив, коментуючи ситуацію в міськраді, пов’язану із боротьбою за посаду секретаря ради, що незабаром приступить до виконання обов’язків мера.

«Жодна з політичних сил, крім УКРОПу, не заявила чітку позицію. Чуток щодо інших фракцій та депутатів поширюється багато. Але про них пишуть переважно журналісти. А гравцями у міській раді все-таки є політики», – засуджує мовчання депутатів з інших фракцій Федік.

«Сказати, що фракція ВО "Свобода" задоволена роботою секретаря міської ради Юлії Вусенко ‒ страшно перебільшити. Суть в іншому. Змінивши секретаря міської ради, постає питання: хто займе цю посаду? Представник якої політичної партії? І тут є великі дискусії, навколо яких ламаються списи…» – коментує політик.

Водночас, на запитання про участь «Свободи» у виборах міського голови Микола Федік і сам не дав чіткої відповіді. «Є вислів: ніколи не кажи «ніколи», – сказав депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні