На ковельському вокзалі гасили «пожежу»

0
-5
На ковельському вокзалі гасили «пожежу»
Ковельські рятувальники ліквідували "пожежу" на залізничному вокзалі міста.

21 лютого співробітники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля відпрацювали комплекс дій з ліквідації пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей, - пише прес-служба ДСНС у Волинській області.

За легендою навчань, пожежа виникла приміщенні медичного пункту. Черговий одразу ж повідомив про загорання за номером «101». До прибуття рятувальників було здійснено оповіщення відвідувачів та працівників вокзалу та розпочато евакуацію людей.

За декілька хвилин до місця виклику прибули рятувальники. Силами працівників ДСНС було завершено евакуацію людей із небезпечної зони, а також проведено гасіння пожежі. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальники працювали у складі ланок газодимозахисної служби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні