В ФФУ вчиться на тренера сепаратист з Криму

0
6
В ФФУ вчиться на тренера сепаратист з Криму
Наставник сімферопольського клубу "ТСК-Таврія" Сергій Шевченко хоче отримати диплом в Україні. Прес-служба Федерації футболу України опублікувала новину про те, що ряд фахівців приступили до навчання на тренерських курсах при ФФУ, - пише Експрес із посиланням на newsone.ua.

У списку "курсантів" багато знайомих уболівальникам прізвищ. Це, наприклад, екс-гравці збірної України Максим Калиниченко, Віталій Косовський та Юрій Вірт, колишній форвард збірної Узбекистану та київського "Динамо" Максим Шацьких і багато інших футбольних людей. Також в списку зарахованих на курси є і Сергій Шевченко. Головний тренер клубу "ТСК-Таврія" (Сімферополь).

На це першим звернув увагу віце-президент Федерації футболу Криму (базується в Херсоні) Олег Комуняр, який написав на свій сторінці в Фейсбук наступне повідомлення: "Сергій Якович Шевченко - кримський сепаратист, головний тренер фейкового клубу ТСК (Сімферополь), створений кримською окупаційною владою замість сімферопольської Таврії. Федерація Футболу України покриває колабораціонізм чи це банальна недбалість?"

На самих курсах присутність Шевченка нікого особливо не збентежила. Він навіть займається в екіпіровці клубу "ТСК".

Пізніше Олег Комуняр повідомив, що в ФФУ вже займаються з'ясуванням обставин того, що сталося.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні