Результати блокади: Ахметов зупинив два заводи

3
-1
Єнакіївський металургійний завод (ЄМЗ, Донецька область) і Краснодонвугілля (Луганська область), що входять до групи Метінвест і розташовані на непідконтрольній Україні території, зупиняють виробництво через триваючі військові дії і блокаду залізничного сполучення в зоні АТО.

Підприємства зупинилися в понеділок, 20 лютого, повідомляє Кореспондент.НЕТ із посиланням на прес-службу холдингу.

Згідно з повідомленням, Макіївська філія ЄМЗ буде зупинена 25 лютого. Також через блокаду залізничного сполучення зупинено видобуток на всіх шахтах вугільного об'єднання Краснодонвугілля, виробника коксівного вугілля.

При цьому наголошується, що з початку бойових дій в регіоні ЄМЗ працює в умовах неритмічних поставок залізорудної сировини (ЗРС).

Після того як протестуючі заблокували рух на перегоні Ясинувата - Скотовате, ввезення сировини і вивезення готової продукції стало неможливим.

Нині на Єнакіївському метзаводі закінчилися роботи з підготовки до тимчасової консервації.

Раніше країни "Великої сімки" закликали припинити блокаду Донбасу і заявили, що вона створює ризики для економіки й енергетики України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це перемога? Закрито заводи і скільки людей, українців залишилось без роботи? А торгівля металом йде у скарбницю України, а в нас зараз так "багато" грошей...! Де розум?!
Відповісти
Результат демократії і Майдану буде коли він сяде з конфіскацією . Тоді і війна закінчиться. Ворюга №1 Ахметов це знущання над Україною.
Відповісти
Те ж саме можна сказати і про Коломойського, Пінчука, Порошенка... но чомусь не говорите...:)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні