--> У Луцьку на вулиці безслідно зник сміттєвий контейнер | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на вулиці безслідно зник сміттєвий контейнер

0
-2
У Луцьку на вулиці безслідно зник сміттєвий контейнер
Мешканці вулиці Стрілецької у Луцьку обурились тим, що тут без попередження вивезли сміттєвий бак, яким користувались мешканці багатоквартирного будинку.

Через таку, на перший погляд, незначну проблему люди стали заручниками ситуації, адже лишилися без елементарних побутових умов, - повідимили у прес-службі волинського УКРОПу.

Сміттєвий контейнер знаходився навпроти військового гуртожитку №6.

Без пояснень його прибрали, а десятки сімей були змушені складати сміття просто на вулиці, чекаючи, поки його вивезуть. Оскільки графіку вивезення відходів не дотримувалися, сміття накопичувалося обабіч дороги, а тварини розтягували його вулицею.

На проблему відреагував депутат Луцької міської ради (фракція «УКРОП») Сергій Шкода.

«Люди не мали куди викидати сміття і не знали, коли і як це питання буде вирішене», – розповів депутат.

«Це є прямим порушенням умови, згідно із якою, сміттєві баки повинні знаходитися на відстані не більше 100 метрів від житлових будинків. Я підготував звернення до міської ради, аби розібратися у ситуації», - зазначив Сергій Шкода.

У відповідь депутат отримав інформацію, що в цьому році будуть закупляти нові контейнери, а наразі сміття в цьому районі вивозитимуть згідно з графіком двічі на тиждень.

«Проте місцева мешканка повідомила мені, що люди змушені просто виносити сміття до дороги, а графіку його вивезення ніхто не дотримується. На додачу до цього працівники ЖКГ сперечалися з людьми, погрожували, що їм доведеться відповідати за викидання сміття у недозволеному місці», - повідомив депутат.

За сприяння Сергія Шкоди проблему оперативно вирішили – нині вулиця Стрілецька в достатній кількості оснащена сміттєвими баками, які встановили у дворах багатоквартирних будинків, а сміття вивозиться вчасно й регулярно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні