КП «Ласка» відловлює домашніх тварин, - луцька активістка

6
4
КП «Ласка» відловлює домашніх тварин, - луцька активістка
Луцька активістка Вероніка Федосова-Цибульська розкритикувала роботу КП «Ласка».

Про це вона написала у блогах на «Волинь24».

Вона розповіла, що частина відловлених у Рожищі псів – домашні.

«До мене звернулись волонтери з іншого міста з проханням поїхати в КП "Ласка" і забрати собаку, яка теж була відловлена на таких гастролях-підзаробітках. Для цієї собаки волонтери знайшли нову сім’ю, на неї чекали люди в Києві», - написала активістка.

СОБАКА Є, СОБАКИ НЕМА, СОБАКУ ХТОСЬ ЗАБРАВ
Жінка зазначила, що шукала цього пса у вольєрах КП «Ласка» протягом години.

«Не знайшли. Дана Новарчук до останнього дня запевняла волонтерів, що собака «жива і вона на місці», - повідомила Вероніка Федосова-Цибульська.

Згодом працівники запевнили, що ту собачку забрали два тижні тому. Але не сказали, хто саме – мовляв, не їхня була зміна.

«Вибрали іншу собачку, так як нова сім’я виявила бажання врятувати хоч когось. Далі - логічні запитання по новій собаці: звідки вона поступила, як довго тут сидить, чи стерилізована і т.д», - розповіла активістка.

У відповідь сказали, що не записують такого.
Натомість коли волонтери хотіли забрати одного з собак, в них почали вимагати паспорт, щоб записати дані в акт прийому-передачі тварини.

СВОЇХ ТВАРИН ШУКАЙТЕ В «ЛАСЦІ»

«У КП "Ласка" по звітах утримується 300-400 собак - а в реалі є не більше 200», - написала Вероніка Федосова-Цибульська.

І додала:

«На собаці, як поїхала в Київ, був нашийник, вона у сильному стресі і точно не становила нікому загрози. Тому, якщо у вас зникла собака - починайте пошуки з КП "Ласка", особливо, якщо це породиста собака: таких там перепродають, або вивозять в інше місце і утримують задля продажу цуценят».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КП Ласка все правильно робить. Я б ще виписувала штраф по кошторису, щоб повернути собаку. Відловлюють собак на вулиці, а не в приватних дворах чи будинках. Тож шановні власники будьте "в ответе за тех, кого приручили". Привчайте себе до дисципліни як в Європі, куди так давно хочете і на яку рівняєтесь!!!
Відповісти
Заркийте керівництво того кп,на декілька діб з нещасними тваринами.
Відповісти
Отловленные собаченки,к несчастью,обречены....Расскажу о случившемся в начале марта.Собака,у которой была проблема с задней лапкой,оказалась в ласке.Проблема была разрешима...Но надо было видеть,как работник этой самой ласки с подачей девушки в очках,которая наверняка тоже работник, зашвырнул ее в бус.Собака очень закричала,видимо еще больше травмировав лапу.Когда я увидела эту собаку,лапа была в ужасном состоянии.И "врач" уже решил ее ампутировать.ВОТ ТАКАЯ ОНА,ЭТА ПОМОЩЬ ласки.А вот когда люди привезли собаку,тоже с проблемой лапы,дали деньги налом.....САМА новарчук повезла ее в частную клинику...Вывод: это частная лавочка, в которой бесконтрольно крутятся деньги и решаются судьбы животных,за их же деньги-"хочу казню,хочу помилую".........
Відповісти
Потрібно терміново змінювати керівника! Стільки скарг це жесть просто... Тільки й говорять про брудній справи ласких
Відповісти
Зайдите в группу АнтиЛаска там многое станет ясно сейчас когда шатается кресло под пани Новарчук она собирает всех желающих прийти для обсуждений и предложений 31.03.2017 ул Богдана Хмельницкий 40а помещение ЖКГ 3этаж зал заседаний на 14.00.я думаю стоит пойти а то опять будет с Даны как с гуся вода
Відповісти
Що значить собака не становила загрози. Якщо вона гуляє по дорозі без хазяїна, це вже загроза. Домашніх тварин потрібно тримати в межах свого подвір'я, а не відпускати гуляти по селу. Це пряма загроза, особливо дітям, яких лякає сам вигляд пса, що стоїть у них на дорозі. Молодці Ласка, висловлюйте всіх тварин, що гуляють без нагляду, і не важливо чи це хазяйська тварина. Справжній хозяїн свою тварину тримає під наглядом!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні