--> За чергами на волинському кордоні можна спостерігати онлайн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За чергами на волинському кордоні можна спостерігати онлайн

0
5
За чергами на волинському кордоні можна спостерігати онлайн
На сайті запрацювала оновлена інтерактивна карта, яка інформуватиме про завантаженість пунктів пропуску.

Для зручності подорожуючих на веб-сайті Держприкордонслужби запрацювала оновлена інтерактивна карта, - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

На цьому сервісі позначені пункти пропуску та різними кольорами стан їх завантаженості на виїзд з України. Вся інформація оновлюється кожні три години.

Натискаючи позначку пункту пропуску громадяни мають можливість дізнатися про час його роботи, кількість легкових і вантажних авто перед ППр, а також швидкість оформлення легкових автомобілів за годину. Окремі пункти пропуску також доповнені зображенням з камер відеоспостереження.

Якщо час очікування становить не більше однієї години, то значок пункту пропуску позначений зеленим кольором. Синій колір на інтерактивній карті характеризує середній стан завантаженості, де час очікування транспортного засобу – до 2-х годин. А якщо завантаженість висока та час очікування автомобілів складає більше 2-х годин – це червоний колір.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні