30 крадіжок: у Луцьку на «гарячому» спіймали злодія-рецидивіста

1
4
30 крадіжок: у Луцьку на «гарячому» спіймали злодія-рецидивіста
У Луцьку поліцейські разом із представниками громадського формування «Варта порядку» затримали злодія, який скоїв понад 30 квартирних крадіжок.

Чоловіка тривалий час розшукували правоохоронці за скоєння квартирних крадіжок, - повідомляє прес-служба громадського формування «Варта порядку».

Спіймали зловмисника на «гарячому» після того, як він «обчистив» одне із помешкань Окрім цього, правоохоронці продовжують перевіряти зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів.

Серійний злодій з помешкань викрадав ювелірні вироби, валюту, гроші, фотоапарати, мобільні телефони та ноутбуки. Крадені речі швидко «пускав у діло».

До слова, чоловік і раніше мав проблеми з законом.

За фактом скоєння крадіжок проти зловмисника відкрито кримінальне провадження. Наразі чоловік знаходиться у слідчому ізоляторі, де очікує на вирок суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ах какіє чудниє зубкі !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні