Вхід через передні двері: у луцьких тролейбусах встановлять валідатори

12
5
Вхід через передні двері: у луцьких тролейбусах встановлять валідатори
У луцьких тролейбусах встановлять валідатори, через це, зайти і вийти буде можна тільки через передні двері.

Про це під час телепередачі «Відкрите місто» на телеканал «Нова Волинь» 15 лютого заявила секретар міськради Юлія Вусенко, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Вона нагадала, що до кінця березня усі тролейбуси міста оснастять валідаторами, отож в міськраді знатимуть реальний облік пасажирів. Проте виникнуть і певні незручності: вхід та вихід буде лише через передні двері.

«Лучанам треба готуватися до того, що заходити і виходити вони будуть через передні двері. Це практика європейська і цього вимагатиме стандарт. Доведеться нам перелаштуватися», - повідомила вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця європейська практика працює тільки на міжміських та приміських маршрутах, а у місті у транспорті застосовуються усі двері, саме для того, щоб не створювати штовханину. там просто працює багато контролерів на лінії і штрафи за безквитковий проїзд дуже суттєві.
Відповісти
В нас якось все через одне місце роблять. Той хто таке придумав, бачив ширину передніх дверей в наших тролейбусах? А чого не поставити їх на середні двері??!! Це ж набагато зручніше
Відповісти
БРАВО!!!!!!!!!!!!! Просто немає слів!! Тролейбус це, до речі, єдиний у Луцьку транспорт куди можна заїхати дитячим чи інвалідним візком, ну хоча б через широкі двері. В польських тролейбусах там спеціальні місця навіть передбачені.... Логіка просто залізна!! Ті валідатори що не можна на інших дверях поставити??
Відповісти
А цей секретар міськради Юлія Вусенко хоч раз їздили в тролейбусі?
Відповісти
Вусенко не існує Вона міф.:)
Відповісти
А виходити коли і як будуть люди мабуть, через вікно чи люк?
Відповісти
мда і тролейбус буде стояти на 1 хвилину а цілих 5 на зупинці поки всі вийдуть покі всі зайдуть, уявляю що робитиметься коли буде час пік
Відповісти
або навмисно хочуть зменшити пасижиро потік в тролейбусах показати їх не рентабельність та зняти взагалі з міста.
Відповісти
Їх не можна ставити на широкі двері,бо буде багато зайців,а треба заходити по одному щоб оплатити проїзд! Правильно?
Відповісти
Це Україна дєтка!)))
Відповісти
А як матусям із возиками заходити?
Відповісти
А я рахую правильно.Привикайте до порядку, спокійно і все влаштується.Зато відкинться фальшиві посвідчення і зайці.Привикли жити,як дикарі,привикайте до Європи
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні