У Луцьку нагородили лідерів зі збору макулатури та батарейок

0
2
У Луцьку нагородили лідерів зі збору макулатури та батарейок
У Луцькому навчально-виховному комплексі №9 підбили підсумки збору макулатури та відпрацьованих батарейок освітніми закладами міста за минулий 2016 рік.

На захід завітали секретар міської ради Юлія Вусенко, заступник міського голови Андрій Киця, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк, керівники та вихованці освітніх закладів міста, - інформує сайт Луцької міської ради.

У 2016 році школярам та дошкільнятам вдалося зібрати понад 150 тонн використаного паперу та понад 2,4 тонн відпрацьованих батарейок.

На сьогодні у Луцьку діють не менше 100 пунктів прийому відпрацьованих батарейок. Окрім шкіл та садочків, до акції долучилися й представники приватного бізнесу та торгівельні мережі.

Юлія Вусенко та Андрій Киця вручили відзнаки за найкращі досягнення у конкурсі зі збору вторинної сировини у 2016 році.

За підсумками 2016 року переможцем загальноміської акції “Чистий двір, вулиця, місто – чиста Україна” серед загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька став колектив комунального закладу “Луцький навчально-виховний комплекс №9 Луцької міської ради” (директор Олександр Дубина).

На завершення маленькі екологи на сцені перевтілилися у лісових мешканців, які вміло дбають про чистоту своєї домівки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні