В хаті Столяра автоматники теж шукали «бурштинові» документи

1
0
В хаті Столяра автоматники теж шукали «бурштинові» документи
Обшуки відбулись не лише у Волиньраді, а й в будинках колишнього в.о. директора «Волиньприродоресурсу» Веніаміна Туза та чинного очільника підприємства Василя Столяра.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів депутат обласної ради та новопризначений директор «Волиньприродоресурсу» Василь Столяр.

Посадовець розповів, що 15 лютого обшуки відбулись не лише в стінах Волиньради. Так, з його слів, вчора опівдні працівники Генпрокуратури разом з озброєними силовиками приїхали до нього додому, аби вилучити документи, пов’язані з підприємством «Волиньприродоресурс».

На той час Василя Столяра вдома не було, тож слідчі спілкувались з охоронцем. Переконавшись, що у будинку триває ремонт і документів там немає, останні поїхали. Водночас озброєні силовики залишились в авто. Всього до оселі директора комунального підприємства приїхало близько десяти правоохоронців.

Така ж «компанія», зі слів Столяра, навідалась й до будинку колишнього в.о. директора «Волиньприродоресурсу», а нині – заступника директора Веніаміна Туза.

Депутат обласної ради вважає, що основна мета прокуратури – вилучити не рішення сесій та комісій, а спецдозволи підприємства на видобуток бурштину, торфу та міді. Без оригіналів цих документів, з його слів, «Волиньприродоресурс» не зможе працювати.

Василь Столяр також розповів, що невдовзі планують скликати позачергову сесію обласної ради, аби обговорити цю ситуацію.

Нагадаємо, 15 лютого озброєні силовики вилучили "бурштинові" документи з Волиньради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А сам Палиця не злякається на ту сесію прилетіти, а то і до нього завітають... :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні