«Столяр ще й печатки не бачив, а тут вже обшуки!» - депутат про «маски-шоу» в облраді

3
4
«Столяр ще й печатки не бачив, а тут вже обшуки!» - депутат про «маски-шоу» в облраді
«Очікуваною підніжкою від місцевої влади» назвав обшуки у стінах облради і вилучення документів про створення підприємства «Волиньприродоресурс» депутат Волинської обласної ради Ігор Лех.

Про це він пише у своєму блозі на Волинь24

«Вчорашній обшук Генпрокуратури у Волинській обласній раді – ніщо інше як очікувана «підніжка» від місцевої влади, зокрема голови Волинської ОДА, який чинить опір діяльності новоствореного комунального підприємства «Волиньприродоресурс» - наголосив Лех.

Нагадаємо, 15 лютого озброєні силовики вилучили "бурштинові" документи з Волиньради.

«Хотів би нагадати, що КП «Волиньприродоресурс» створене з метою легалізації та прозорості добування бурштину та інших корисних копалин на території Волинської області. Це підприємство – власність волинської громади і воно реально здатне суттєво наповнити місцеві бюджети. Прикро, що губернатор цього не розуміє!», - додав депутат.

«Я як депутат обласної ради не можу мовчки спостерігати за цим безчинством, маю на меті всіма доступними методами оборонятися від ганебних дій центральної та місцевої влади», - пообіцяв Ігор Лех.

«Також я підтримую свого колегу по депутатському корпусу Василя Столяра, якого нещодавно призначили директором КП «Волиньприродоресурс». До слова, він ще не приступив до виконання обов’язків директора, ще печатки підприємства в руках не тримав, а у нього вдома теж проводять обшуки!!!», - обурюється обранець

«Такі дії місцевої влади ще раз підтверджують, що команда губернатора чинить опір легальному видобутку бурштину на Волині, тому що контролювати цей процес хочуть продовжувати ті, хто роками наживався та збагачувався за рахунок волинян», - вважає Ігор Лех.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ БЛОГ ІГОРЯ ЛЕХА

Нагадаємо також, Ігор Палиця заявив, що до обшуків в облраді причетні люди, які "кришують" нелегальний видобуток бурштину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідненький ,то ворюга ще совдепа
Відповісти
Такі чесні, такі бідні.....
Відповісти
Лех, ти неправий. Тобі важко зрозуміти, що 4 ліцензії купив за власний рахунок Палиця і хоче мати власну монополію на видобуток.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні