З Волині в Польщу їздитиме новий потяг

1
3
З Волині в Польщу їздитиме новий потяг
З Ковеля до Любліна планують пустити новий потяг.

Про це стало відомо під час круглого столу 15 лютого, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Ключовою темою розмови української та польської сторін був пошук шляхів реалізації проекту залізничного пасажирського сполучення «Ковель-Хелм-Люблін».

Присутні вирішили, що процедура спрощеного перетину польсько-українського кордону дозволить підвищити економічні показники, покращити рівень інфраструктури та налагодити людські взаємини двох народів.

Експлуатаційні характеристики дільниці «Ковель-Ягодин-Держкордон», статистику вантажних та пасажирських перевезень надав присутнім сторонам начальник регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Іван Груник.

Поділився він і досвідом уже реалізованого залізничного проекту в напрямку «Київ-Львів-Перемишль», що розпочав свою роботу 23 грудня 2016 року.

За його словами, міжнародний пасажирський маршрут виявився доволі зручним та необхідним, адже квитки розкуповують за лічені дні. Нині, більше 25 тис. пасажирів скористалися послугами цього маршруту.

За підсумками обговорень, таки вдалося напрацювати шляхи реалізації залізничного сполучення на широкій колії «Ковель-Хелм-Люблін», що буде здійснюватися українською стороною в особі «Укрзалізниці».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого хочаб не луцьк - ковель - люблін?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні