У сильний мороз водій луцької маршрутки проігнорував маму з дитиною

17
10
У сильний мороз водій луцької маршрутки проігнорував маму з дитиною
Лучанка Юля Туришин розповіла про пригоду, яка сталася з нею та її 4-річною дитиною: водій маршрутки №9 не зупинився їм, коли вони спиняли його біля знака зупинки у 9-градусний мороз.

Усе це жінка описала у Фейсбуці.

Як ідеться у дописі, мама з дитиною їхали з 33-го мікрорайону у напрямку ЛПЗ. Дитині стало погано, і на вулиці Гнідавській, одразу за поворотом з Данила Галицького, їм довелося вийти.

«Перейшли мости, по нерозчищених тротуарах добралися до наступної зупинки (на вимогу) стали прямо під стовпом з табличкою про зупинку. І ось їде така бажана маршрутка (одразу скажу: маршрут 9 автобус з рекламою Маріо Бруні, досить таки помітна). Однією рукою тримаю дитину, якій і без того зле, а ще й ці кучугури і мороз 9 градусів, іншою – спиняю...» - пише Юлія Туришин.

Проте, за словами жінки, водій через лобове скло показав їй напрямок руху далі і не зупинився.

«Я там ніколи не ходжу, можливо, дійсно там вже не стають, але коли стоїть не просто людина, а жінка з дитиною, ще й під стовпом зі знаком зупинки, НЕВЖЕ НЕ МОЖНА ЗУПИНИТИСЬ???? Отож, наша подорож продовжилась аж до зупинки біля 14 школи. Я просто в шоці з цього всього...» - ідеться у дописі.
Теги: маршрутки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо погано дитині то потрібно викликати швидку -водій маршрутки не лікар і не сновидець
Відповісти
Ось водію і треба було викликати, якщо в його маршрутці дитині стало погано. Умнік!
Відповісти
Зараз швидка не їде навіть додому, коли темп 39. То що казати в цій ситуації.
Відповісти
А ти, головний телепат. Язиком...
Відповісти
Я же мать! Склоніться!
Не просто людині, теж мені
Відповісти
І кучі снігу.. і мороз... і водій маршрутки поганий... херовому танцюристу і я-я мішають! така мама , що їй напевне і сонце не з тієї сторони не так світить. Все "далжни" і все "абязани" . Безпорадна безтолкова "мамаша" і всі проблеми! Я теж мама і теж всяк було , но ЦЕ читати смішно.
Відповісти
ти напевно мама того маршрутчика,що в погоні за "рубльом" і тебе залишить помирати
Відповісти
Шановна, мені ніхто нічого не винен і не ''должен'', як Ви виразилися. Та хіба водій не повинен зупинятись на зупинках????? Ви своїми словами тільки показуєте свою культуру. Це теж читати дуже смішно.
Відповісти
Не смішіть людей своїм низьким сірим менталітетом..... не демонструйте на публіку яка ви недолуга мамочка. Ну справді . Не марайте себе. А про культуру.., то ви і культура далекі різні поняття. А як в селах люди виживають ви не задумувались???? А як люди виходили с положень ще гірших ніж в вас коли були лише тролейбуси і не маршруток ні мобільних..??
Відповісти
ну пройшла вона ще десять метрів пішки, і що? ви бачили за кордоном стільки зупинок, як у нас? Через три метри. У мене теж є діти, але такої сенсації з того, що пройшлась з дитиною зайвий метр, ніколи не робила. А погано дитині - є швидка допомога.
Відповісти
то їдь за кордон і там умнічай
Відповісти
Тут важливий момент - чи були пасажири в тій маршрутці? якщо вона була порожня і водій махнув рукою, можливо їхав в гараж. Маршрутки ходять досить часто. треба було просто зачекати декілька хвилин.
Відповісти
Можна зробити висновок, що мама дитини безтолкова! В незнайомому мікрорайоні бігати та шукати зупинки коли дитині погано щей на морозі, просто дурепа!!! Викличи швидку, таксі, зупини попутку ... хай ще напише як їй поїзд не став!!!
Відповісти
Написали статтю не точно. Дитину просто закачало по дорозі в садок. Швидкої НЕ ПОТРІБНО БУЛО. Пройшлися і все минулося. Суть мого посту у фейсбуці полягала в іншому:маршрутка з людьми не зупинилася на зупинці, коли її спиняли. А
Відповісти
Їздять як хочуть (практично щотижня ДТП за участю маршрутки), зупиняються лише там де хочуть і лише там де їм вигідно, маршрутки бруднющі, під час руху за кермом по телефону розмовляють, влаштовують перегони за пасажирами, а проїзд по 5 грн. хочуть.
Відповісти
То , раз так уже сталось, нехай та мама телефонує на гарячу лінію 1580, а не пише у фб. Щоб тих маршрутчиків навчити , треба скаржитись у відповідні органи. А то проїзд хотять по 5 грн, а хамство на вищому рівні.
Відповісти
Люди!Ваші коментарі смішно читати!!!Автор цих слів написала не в газету,а на своїй сторінці у Фейсбуці,де кожен має право висловитись і писати те,що йому заманеться! А зараз і справді настільки нерозчищені дороги,що важко дорослому іти,а тим більше з дитиною!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні