Колишній міліціонер розбестив у Луцьку п'ятьох дітей

3
7
Колишній міліціонер розбестив у Луцьку п'ятьох дітей
Педофіл, якого затримали Луцькі поліцейські та члени громадського формування "Варта порядку" виявився екс-правоохоронцем.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише голова громадської ради ОДА, керівник прес-служби ГФ «Варта порядку» Олександр Волянюк.

"УВАГА !!!! Знайомтеся - це САША! САШІ - 44роки!!! Саша був міліціонером (дільничим інспектором), а ще встиг попрацювати в ДАІ. Зараз САША "рішала" біля МРЕО. А ще САША "любить" дітей", - йдеться у дописі.

"У САШІ є дочка, котрій зараз 18 років, але вона для САШІ вже стара, бо САШІ "подобаються" діти до 15 років. На сьогодні відомо ще 5 діток, яким САША зламав життя!!! Якщо вам відомі ще випадки - звертайтесь в поліцію! Бо САША, окрім своїх збочень, займався ще й залякуванням родичів потерпілих (апелюючи своїми "СВЯЗЯМІ").
Так от, шановні "СВЯЗІ", найвагоміші з ВАС - нам уже відомі! "Впишетесь" за САШУ - ми і ВАС ПОПУЛЯРИЗУЄМО!!! Бо таким людям місце лише в ТЮРМІ", - додає Олександр Волянюк.

Нагадаємо, у Луцьку затримали педофіла, який мав стосунки з 15-річною дівчиною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так де фото цього підора?
Відповісти
Це випускник істфаку,я мабуть не змилилася...пам'ятаю цього бойфренда.
Відповісти
Аліно, добрий! Вас турбує журналіст з проекту "Говорить Україна", можна Ваш номер телефону?
Декілька хвилин Ваших відніму!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні