«Хочеться врятувати всіх, але...» - Дана Новарчук про будні собачого притулку

2
-7
«Хочеться врятувати всіх, але...» - Дана Новарчук про будні собачого притулку
Директор луцького комунального підприємства "Ласка" Богдана Новарчук розповіла, як працівникам довелося водночас рятувати кількох тварин: і від травм, і від самотності. Однак, за словами директорки, не всі історії мають щасливий фінал.

Свою розповідь вона виклала у Фейсбуці.

"До нас поступив дзвінок, що пес спанієль з 8-ї ранку сидить незворушно на місці, а зателефонували нам о 17-й годині. Ми в той час везли на рентген дві собаки, одну збила машина, а в іншої вівчарки був переломи лапи. Саме вівчарку того дня ми мали оперувати або накласти гіпс, в залежності що б показав рентген. Звісно, ми заїхали і за спанієлем", - написала Богдана Новарчук.

Як стало відомо із розповіді, історія самотнього пса завершилася щасливо. Вранці відгукнулися господарі та забрали згубу додому.

"Вівчарці наклали гіпс, і теж знайшлися господарі. Проте через кілька днів вона від них втекла. Наразі тривають пошуки вівчарки, ми розмістили інформацію у всіх соціальних мережах і можливих ЗМІ. Надіємось, що найближчим часом знайдемо Риту, так ми її назвали і будемо шукати для неї нових господарів, оскільки її власники уже двічі згубили свою собаку, при чому, цього разу із гіпсом на лапі", - веде свою розповідь далі директорка "Ласки".

За її словами, собачка, якого збило авто, на жаль, не вижив через травму не сумісну з життям.

"Дуже хочеться врятувати усіх, на жаль, не завжди це вдається", - підсумовує чиновниця.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Хочеться врятувати всіх, але...» турок їсти хоче.
Відповісти
Ти б дибіл краще помовчав! Коли ти мовчиш-розумнішим здаєшся!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні