Нардеп із Луцька вимагає, щоб на олігарха Таруту завели кримінал

1
0
Нардеп із Луцька вимагає, щоб на олігарха Таруту завели кримінал
Народний депутат від Волині Ігор Лапін вимагає у генерального прокурора України Юрія Луценка порушити кримінальну справу проти бізнесмена, колишнього голови Донецької ОДА, народного депутата Сергія Тарути.

Про це Лапін пише на сторінці у Фейсбуці.

"ВИМАГАЮ ПОРУШИТИ КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ ПРОТИ ТАРУТИ. Зорян Шкиряк цього тижня лідер фб-марафону, але не можу пропустити ще одну подію. Тарута закликав забезпечити легітимацію невизнаних республік. Не знаю, як хто, а я вважаю, що ми маємо виграти фізичну війну, і точно не можемо здатися в інформаційній. Юрій Луценко, прошу відреагувати", - написав обранець.


Як відомо, Тарута запропонував план мирного урегулювання конфлікту на Донбасі "Три основи", опублікований на шпальтах видання "Дзеркало тижня".

За інформацією видання, план Тарути має три основи і пропонує зосередити зусилля на забезпеченні легітимності, щоб з'явився партнер у переговорах, тоді забезпечити безпеку, щоб план міг бути реалізований, і як результат - відновити діалог, який приведе до відновлення довіри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Іде зачистка бидло атаманів в Донецьку, готують нових лідерів "Білих і пухнастих".
Як це примітивно і по кагебіські виглядає зі сторони
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні