Лучани мерзнуть в маршрутках

7
1
Лучани мерзнуть в маршрутках
У Луцьку скаржаться на відсутність обігрівачів у маршрутках.

Про це стало відомо під час ефіру програми «Відкрите місто».

До віце-мера Тараса Яковлева звернувся лучанин із скаргою на холод в маршрутках.

«Чи контролює хтось температурний режим у маршрутках? Кожного дня доводиться їздити, в більшості маршруток один обігрівач і той біля водія. В задній частині маршруток обігрівачів зовсім нема. За півгодини можна так замерзнути, що потім дорога тільки в лікарню», - зазначив чоловік.

Тарас Яковлев відповів, що про такі проблеми чує вперше:

«До цього часу не чув такої проблеми. Інколи нарікали на тролейбуси, на це відреагували. З приводу маршрутних автобусів – візьмемо це до уваги. Направду, ніколи цього питання не контролювали. Але думаю, що ми знайдемо спільну мову з перевізниками і нормальні будуть температурні режими».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За три гривні будуть мерзнути далі.
Відповісти
І за 5 і за 10......
Відповісти
Навіть якщо вартість буде 10 грн. - мерзнути і їздити доведеться в брудних , страшних "зламках " . Тому, що перевізники думають лише про власний прибуток ... Будуть возити пасажирів у старих, добитих маршрутках і далі скаржитись , що мало заробляють... Хто бачив хоча б одну нову сучасну маршрутку в Луцьку? Можливо варто спочатку покращити культуру обслуговування??? а вже тоді говорити про підняття вартості транспортних послуг???
Відповісти
Для прикладу, маршрутки №16 - завжди холодні!
Відповісти
Якщо Яковлєв не знаю, що у маршрутках холодно, то хай їздить в маршрутках на роботу, в тому числі разом зі своєю дружиною і дитиною, вони йому точно скажуть холодно чи не холодно у маршрутках, а то вже давно почав зажиратись, в 36 років харя як в жирного хряка вже !!!!!!
Відповісти
В тролейбусах подекуди комфортніше та тепліше
Відповісти
Враження таке,що влада взагалі неознайомлена зі станом перевезень громадян. Чому ми маємо просити про те що їй належить робити за обов"язком?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні