Сусідка Яковлева просить відремонтувати їхній двір

1
13
Сусідка Яковлева просить відремонтувати їхній двір
Лучанка, яка живе по сусідству з віце-мером Тарасом Яковлевим, попросила відремонтувати прибудинкову територію їхнього дому.

Жінка звернулася до Тараса Яковлева у прямому ефірі програми «Відкрите місто».

«Я проживаю на бульварі Дружби народів, 11 і хочу запитати – чи наш будинок входить у списки, де ремонтуватимуть прибудинкові території. Бо всім зробили, а нам не пощастило», - розповіла лучанка.

Тарас Яковлев одразу ж упізнав голос сусідки:

«Ну не всім зробили, ви ж знаєте, що є ще багато будинків в Луцьку, в тому числі й на ЛПЗ, в яких ще не відремонтовані прибудинкові території. Я впізнав ваш голос, так як є вашим сусідом і проживаю в тому ж будинку. Повірте, в нас не найгірша ситуація. Звичайно, там треба реконструкція і якщо буде можливість, переконання бюджету – то ми передбачимо цю реконструкцію. Але прибудинкові території ремонтують там, де вже багато ям і ситуація критична».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відразу ментальність пропаганди бідності- а в Африці іще гірше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні