На Волині - варениковий флешмоб

0
-1
На Волині - варениковий флешмоб
У Любомльському районі на кухні Вишнівської школи наліпили 22 відра вареників для бійців АТО.

"Поки хлопці та чоловіки віджимаються і беруть участь у флешмобі на підтримку воїнів АТО, представниці прекрасної статі теж піклуються про захисників і продовжують свій – варениковий", - ідеться у повідомленні видання Район.Любомль.

«На цей раз меню вдалося доповнити ще й гарніром: салатами зі столового буряка та моркви, а також накрутити сала з часником, аби наших захисників не брала застуда», – розповіла головний організатор Людмила Лисенко.

Велику організаторську роботу провів директор школи Володимир Міщук. Він ще в понеділок на лінійці оголосив про збір продуктів для приготування страв бійцям на Схід та розподілив, хто і що має принести.

«У мене на очі наверталися сльози, коли й учні молодших класів давали по три картоплини і цибулини. Вони ж ще маленькі, їм важко портфель із книжками нести, але хочуть теж хоч чимось допомогти», – поділилася побаченим кухар їдальні Валентина Іванівна.

«Всі ми робимо хорошу справу, завдяки якій бійці на передовій відчувають себе потрібними. Хлопці розуміють, заради кого ризикують життям. Я бачила їхні вдячні очі, коли розвозила передачки. Для них дуже важлива наша підтримка. Завдяки цим домашнім смаколикам вони, хоч подумки, можуть потрапити в теплий дім до найдорожчих людей», – розповіла волонтерка з Любомля Оля Савош, в якої ця війна забрала брата Анатолія Федчишина.

Цього разу до кулінарних посиденьок долучилися й представники Любомльського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Теги: флешмоб, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні