«Така «позиція» прокуратури – подвійний гріх», - депутат про справу п’яного водія Мігаса

13
-1
«Така «позиція» прокуратури – подвійний гріх», - депутат про справу п’яного водія Мігаса
У справі неповнолітнього Влада Андрушківа, якого збили в ДТП на Дубнівській у Луцьку, прокуратура - на стороні захисту, а не обвинувачення.

Про це на своїй сторінці в соцмережах повідомив депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський.

"Така "позиція" прокуратури - це подвійний гріх, як по відношенню до потерпілих і їх родин, так і до осіб, що винні у скоєнні таких смертельних злочинів! Я не розумію, у нас закони помінялися і тепер прокуратура в судах виступає в якості захисту, а не обвинувачення?", - дивується самопомічівець.

Нагадаємо, Луцькому міськрайонному суду прокуратура пропонувала розглянути справу потерпілого в ДТП на Рівненській Влада Андрушківа за скороченою процедурою. Рідні проти.

"...прокурор дав зрозуміти: "... що вся правоохоронна система завершується рішенням суду. Без рішення суду ми не можемо впливати на жодний процес! Саме тому у мене виникає запитання, які обставини і що спонукало прокуратуру сьогодні розглядати справу потерпілого ВЛАДА АНДРУШКІВА за скороченою процедурою? Це що, жорстка позиція? Чи можливо це щире бажання до дрібниці розібратися в обставинах цього страшного випадку і довести суду провину винуватця, що є обов'язком прокуратури?", - висловив своє бачення Імберовський.

Також нагадаємо, що обвинувачений Володимир Мігас сьогодні в суді заявив, що того дня не вживав.

Читати також: Спущені штани, коньяк та супутниця: подробиці жахливої ДТП у Луцьку
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брэд!!! Це що пяний прокурор??? Прокуратура не може бути на строні захисту. А якщо завтра захист домовиться з підсудним??? Прокуратура представляє інтереси держави і повинна бути гарантією 100 відсоткового покарання не дивлячись нінащо!!!
Відповісти
Повний брєд!!!
Відповісти
"а судьи кто?"- убл..дки
Відповісти
Пан Імберський,також вирішив пропіаритись на горі батьків, прокуратура ,,просила,, залишити винуватця трагедії під вартою,до закінчення розгляду справи. Ми всі вміємо читати та слухати.Питання до п.Імберського, а Ви лише питання прокуророві задавали,чи ще щось зробили для потерпілого?До чого ці балачки,ось,коли буде слухатись справа,візьміть на контроль п.Імберський!!!
Відповісти
Перепрошую п.Імберовський за помилку в прізвищі!
Відповісти
Імберовський скотиняка подивися на себе і дай відповіді за свої дії.
Відповісти
пане Імберовський! Ви або страшенний правовий невіглас, або просто ну дуже непорядна людина. яка намагається неосвічених громадян завести в оману. Відповідно до ст. 349 КПК України (в ред. 2012 року) передбачена можливість, якщо проти цього не заперечують учасники процесу, не досліджувати певні докази. В такому випадку ті обставини, в даному випадку це обставини, які зазначено в обвинувальному акті, вважаються доведеними, і фактично учасники процесу позбавляються права їх оспорювати. Це жодним чином не зобов"язує суд іти на якісь поступки при призначенні покарання. А тепер скажіть мені "пане" імберовський чи популіст чи як вас ще там!. Що у пропозиції прокурора було поганого?. Де він став на сторону обвинуваченого?. Справа закінчилася б за одне засідання, рідні потерпілого Андрушківа не проходили б ще раз через це пекло: під час дослідження доказів вони знову і знову подумки змушені повертатися до цієї трагедії, справа затягнеться не з вини суду чи прокурора. І накінець, я розумію чим довше тягнеться справа тим більше "бабла" заробить адвокат - представник потерпілого -Стасюк. Питання, хто вданій ситуації виграє?. Відповідь - адвокат Стасюк - той, що представник потерпілого та такі популісти та просто непорядні люди як ви - ПОПУЛІСТИ!,
Відповісти
Імберовський Ви певно і свої посадові обовязки депутата виконуєте так само некомпетентно як і даєте оцінку судовдому процесу. Ганьба - читайте Закон, щоб небуло соромно ч.3 ст.349 КПК України, прочитайте будь-ласка і вибачтесь хоча б перед потерпілим. Невіглас !!!!!
Відповісти
Яка ціна совісті прокурора і судді?
Відповісти
а ви лучанко, бачу дуже провокативна людина, ти попробуй хоть комусь дай хабар, працівнику феміди...... а то, тільки язиком тріпаєш і провокуєш громадян, через таких як ти розпалась Україна..... не беруть хабарі
Відповісти
Що значить яка ціна??? Ви шановна що говорите??? З чого Ви взяли що прокурор та суддя вже взяли бабло та будуть захищати Мігаса??? Дочекайтесь вироку суду, і тоді висловлюйте свою думку! Мігас буде сидіти, тут навіть не варто обговорювати.... Питання тільки в тому-скільки дадуть і як швидко вийде.
Відповісти
От тільки хлопчину шкода до сліз. Таке лайно як Мігас взяло та зламало долю, от за це боляче.... Тай батькам не позаздриш....
Відповісти
Наводиш ЗАКОН, згідно якого убачається, що судовий процес відбувається виключно в рамках законодавства, що дії прокурора направлені виключно на недопущення затягування розгляду справи і ніяким чином не є сприятливими для обвинуваченого, а " лучанка", він же Імберовський, продовжує гнути свою, явно хвору "липинську" лінію, -іпрокурор і суддя не мають совісті. Це не вони не мають совісті а "лучанки" і їм подібні. Може подискутуєте по суті ЗАКОНУ, а не будете розводити тут демагогію?. "Слабо"?, я так і думав!!!. Хворі ви люди і не розумієте цього, а шкода...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні