Бути генієм: чому діти, які навчаються у школі «Соробан», стають успішними?*

0
0
Бути генієм: чому діти, які навчаються у школі «Соробан», стають успішними?*
Хочете, аби ваша дитина гармонійно розвивалась, легко навчалась у школі, вражала своїми успіхами не лише вас, а й своїх вчителів та однокласників?

Що ж, це цілком реально! Втім, аби досягти гарних результатів, потрібно тренуватись.

Все, як у спорті – лише регулярні заняття, наполегливість і поради мудрого наставника можуть привести до перемоги. Однак, якщо у спорті перемоги вимірюються медалями та кубками, то результатом «розумових тренувань» є гармонійно розвинена особистість, яка може досягти успіху чи не в будь-якій сфері життя.

ТРЕНУЮТЬ МОЗОК У ШКОЛАХ «СОРОБАН»


У Луцьку та Ковелі працюють школи «Соробан», в яких за унікальною японською методикою навчають дітей швидко усно додавати, віднімати та множити будь-які числа. Це дозволяє дітям не лише відчути себе геніальними математиками, а й розвинути образне мислення, пам’ять та загалом бути кмітливішими за своїх однокласників.

В основу навчання покладена японська система рахування на рахівницях абак і унікальна методика, розроблена українцем Юрієм Новосьоловим. З допомогою спеціальної рахівниці дітей навчають рахувати не математично, а образами, а це – значно швидше.

Відтак, під час вправ працюють обидві півкулі мозку, що розвиває концентрацію, діти вчаться швидко приймати рішення, нестандартно мислити, бути впевненими в собі.

Зі слів директора луцької та ковельської шкіл «Соробан» Дмитра Трухіна, батьки часто розповідають, як після занять діти почали краще вчитись у школі, запам’ятовують більший об’єм інформації, стають впевненішими і уважнішими.

НАВЧАННЯ У ШКОЛІ «СОРОБАН» – НЕ РОЗВАГА

Заняття за методикою «Соробан» приносять перші результати вже після одного-двох місяців, однак увесь курс навчання триває два роки. Саме така тривалість дозволяє натренувати і наростити «м’язи розуму». Усе, як і в будь-якому спорті: чим більше займаєшся, тим кращий результат.

Постійні, регулярні заняття за методикою «Соробан» роблять дитячий мозок «сильнішим» та витривалішим. Саме тому діти, які вчаться швидкісному рахуванню, у школі показують раніше небувалі успіхи. Вони дуже швидко засвоюють нове.

Однак, слід пам’ятати, що школярі не лише вчаться «завантажувати» у свою пам’ять великі обсяги інформації. Головне те, що вони її «обробляють» і можуть використовувати у житті.

Втім, навчання у школі «Соробан» – це в першу чергу робота, а не розваги, як для дітей, так і для їхніх батьків. Щоб досягти бажаного результату, потрібно щотижня відвідувати заняття у школі, а також приділяти щонайменше 10-15 хвилин щодня для виконання домашніх завдань.

БАТЬКИ ВИХОВАНЦІВ «СОРОБАНУ» В ЗАХВАТІ ВІД РЕЗУЛЬТАТІВ

«Не можна оцінювати програму школи «Соробан» лише за тим, наскільки швидко рахує дитина в уяві. Все насправді набагато цікавіше. Навчання у школі допомагає дитині у подальшому житті швидко і точно аналізувати інформацію, приймати правильні, зважені рішення», - розповідає Інна, мама 9-річного хлопчика, який навчається у школі «Соробан».

«Я бачу, що син став більш сконцентрованим, у нього покращилась пам’ять. Тепер він швидше і без зайвих проблем виконує домашні завдання і тому має більше часу для ігор та відпочинку. А це дуже важливо для школярів у будь-якому віці», - переконана жінка.

Ірина, мама п’ятирічної Надійки, яка лишень нещодавно почала відвідувати школу «Соробан», помітила, що донька стала більш сконцентрованою та уважною.

«Я бачу, що тепер вона може більше часу всидіти на одному місці. Їй дуже подобається вчитись швидко рахувати, думаю, це допоможе і тоді, коли дитина піде до школи. Я дуже задоволена результатом», - розповідає Ірина.

У Луцьку школа «Соробан» працює на проспекті Відродження, 22в, у Ковелі – на третьому поверсі ТРЦ «Бристоль», що на вулиці Модеста Левицького, 2а.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні